AMD Ryzen 5 3600 garanti belgesi yok

Ürünü aldığın yerin vermiş olduğu fatura yeterli. Bir sorun olduğunda aldığın yere götürüp fatura ve ürünü ile beraber kutusunu vermen yeterli.
Fatura gönderilmemiş.
Ürünü aldığın yerin vermiş olduğu fatura yeterli. Bir sorun olduğunda aldığın yere götürüp fatura ve ürünü ile beraber kutusunu vermen yeterli.
Ayrıca hepsiburadadan aldım. Garanti belgesinin olması gerekmiyor mu?

Son düzenleme:
Fatura gönderilmemiş.

Ayrıca hepsiburadadan aldım. Garanti belgesinin olması gerekmiyor mu?
Siparişlerim bölümünden bulabilirsin faturanı.
Ek Açıklama 2020-09-08 164559.png

Siparişlerim bölümünden bulabilirsin faturanı.
Eki Görüntüle 661552

Techburada adlı satıcıdan almıştım. Arayıp konuştum ve gönderdiler faturayı. Aklıma takılan hangi firmanın garanti işlerine baktığını gösteren kağıt yok mu bu kutuların içinde? Normalde de sadece özgünlük sertifikası mı çıkıyor?

Techburada adlı satıcıdan almıştım. Arayıp konuştum ve gönderdiler faturayı. Aklıma takılan hangi firmanın garanti işlerine baktığını gösteren kağıt yok mu bu kutuların içinde? Normalde de sadece özgünlük sertifikası mı çıkıyor?
Bazen koymayabiliyorlar. Önemli olan ürünü aldığına dair fatura. herhangi bir teknomarkete götürsen garantiye yolluyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı