AMD Ryzen 5 3600 Gigabyte GeForce GTX 1660 Super sistem iyi midir?

3 Ay idare eder sizi. Thermaltake Versa J24 alabilirsiniz. Ayrıyeten PSU için para da ödemezsiniz.

3 ay idare eder, sonrasında ise şu kasayı alırsanız uygun olur(THERMALTAKE Versa J24 RGB 650W 80+ Tempered Glass).
Zaten staj başladıktan sonra kasayı güncelliyeceğim harkes kasayı değiştir diyince korktum 2 yıl garantisi yok mu zaten psu yüzünden zarar gelse garantisi olduğu için değişim vb yapmak zorunda değiller mi ?

Seçtiğiniz kasa özel bir tasarım değil ve farklı markaların aynı tasarımları da var. Soğutması genel olarak iyi olan bir tasarım ama bu marka hiç kullanmadım fanlar dandikse bilemem. Kasayı alın kullanın memnun kalmazsanız değiştirirsiniz ancak bütçeniz açılınca kasa soğutması iyiyse kule tipi soğutucu ve yeni PSU alırsınız. Çünkü yüksek sıcaklıklarda çalışan bir işlemci alıyorsunuz ve stok fanı yetmiyor.

İtopya bu konularda biraz sıkıntılıdır. İade süreci, garanti süreci biraz karın ağrıtır. Elinizde imkan varsa şimdi yapın derim. Çünkü kasanın mesh ve kaliteli olması ayrıca Psu'nunda kaliteli olması bilgisayarın performansını kesin ve net bir şekilde etkiler. Şimdi Powerboost kasa alırsınız 3 ay içerisinde belki de yaz sıcaklarının da fazla olmasıyla çok sorun yaşama şansınız da var. İmkan varsa direkt önerdiğim kasayı alın geçin derim.

Seçili kasanın soğutmasının kötü ve içinin dar olduğunu düşünmüyorum. Genel olarak marka için konuştunuz galiba.
Belki ben karıştırmışımdır ama genel olarak iyi bir marka değil PB.
Katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…