Bilgisizci Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 556 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2020 #31 deltaxc dedi: Ekran kartı-PSU-İşlemci-SSD-Ram Kasa-Anakart Anakart seçimini yanlış yaptım sanırım fakat aldıktan sonra fark ettim şu an da bütçe sıkıntım olduğu için değiştiremedim sizce sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Hiç kullanmadım kullanan birini de görmedim o yüzden yorumum yok. RAM'lerinde 3000MHz olması güzel olurdu.
deltaxc dedi: Ekran kartı-PSU-İşlemci-SSD-Ram Kasa-Anakart Anakart seçimini yanlış yaptım sanırım fakat aldıktan sonra fark ettim şu an da bütçe sıkıntım olduğu için değiştiremedim sizce sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Hiç kullanmadım kullanan birini de görmedim o yüzden yorumum yok. RAM'lerinde 3000MHz olması güzel olurdu.
D deltaxc Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 53 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1660S 16GB RAM AMD R5 2600 WIN 11 Cinsiyet Erkek 30 Mart 2020 #32 Bilgisizci dedi: Hiç kullanmadım kullanan birini de görmedim o yüzden yorumum yok. RAM'lerinde 3000MHz olması güzel olurdu. Genişletmek için tıkla... Ona dikkat etmeye çalıştım fakat Vatan üzerinden alırken stok yoktu ben de uğraşmak istemedim.
Bilgisizci dedi: Hiç kullanmadım kullanan birini de görmedim o yüzden yorumum yok. RAM'lerinde 3000MHz olması güzel olurdu. Genişletmek için tıkla... Ona dikkat etmeye çalıştım fakat Vatan üzerinden alırken stok yoktu ben de uğraşmak istemedim.