AMD Ryzen 5 3600 İşlemci Soğutucu Önerisi

Faruk26

Kilopat
Daha fazla  
AMD Ryzen 5 3600 için hava soğutuculu bir model bakıyorum sıvı soğutucu ve hava soğutucu atabilirsiniz. Stok soğutucu performansını beğenmedim. Ne önerirsiniz ?

Arctic Freezer eSports DUO modelini kullanıyorum. 4.2 GHz Overclock ve 1.41 V değerinde OCCT Small testinde 77 dereceyi geçmiyor. Oyunlarda 65 dereceyi geçtiğini görmedim ve boşta 30-35 derece arası çalışıyor.

Son düzenleme:
Peki sıvı soğutma tavsiye edermisiniz sıvı soğutmanın bakımını bilmediğim için hava dedim
Uzun vadede hava soğutma daha sağlıklı. Ne kadar az mekanik parça o kadar uzun ömür. Sadece 6 ayda bir toz temizliği yaparsınız. Sonra sıvı soğutmada pompa sesiydi, arızasıydı falan uğraşmayın.

Arctic Freezer eSports DUO modelini kullanıyorum. 4.2 GHz Overclock ve 1.41 V değerinde OCCT Small testinde 77 dereceyi geçmiyor. Oyunlarda 65 dereceyi geçtiğini görmedim ve boşta 30-35 derece arası çalışıyor.
Artic soğutucuyu takarken anakartı söktün mü? Stok fanı sökerken yapışma durumu filan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…