AMD Ryzen 5 3600 sistem alınır mı?

Bütçe
10000

Yeterliden kastınız ne merak ediyorum, stok soğutucu ile 3600 kullanıyorum ve bazı oyunlarda 95, 100 dereceyi bulduğu oluyor. Yeterlilikten kastınız sistemin alev almamasıysa evet iş görüyor.

Yeterliden kastınız ne merak ediyorum, stok soğutucu ile 3600 kullanıyorum ve bazı oyunlarda 95, 100 dereceyi bulduğu oluyor. Yeterlilikten kastınız sistemin alev almamasıysa evet iş görüyor.
Ryzen 5 3600 + RTX 2060 ekran kartıyla stok soğutucu kullanırken (yaklaşık 2 ay önce) en çok işlemci isteyen oyunları ultra kalitede oynarken dahi en fazla aldığım sıcaklık 75 dereceydi. Ya sizin kasanızın hava akışında problem var, ya da stok soğutucunuz bozuk. O değerleri laptopta dahi göremezsin.

Ryzen 3600'lerin birisi diğerini tutmuyor. 2019'da üretilenlerin çoğunda silikon kalitesi düşüktü ve 90-100 dereceleri görmeyen çok azdı. 2020 üretimlilerde durum daha iyi. Silikon ve binning şans işi özellikle de 3600 gibi çok sayıda üretilen bir modelde.

Psu yu değiştirin ve gördüklerime ventus modeli biraz ısınıyormuş gaming x veya asus un dual modelini alabiliyorsanız asus veya msi gaming x tercih edilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…