Ahmet Ayseli
Femtopat
Oyun için i5 render için 3600Render, edit, oyun ve yayın açacağım. Bunlar için hangi işlemci gerekir?
Oyun için i5 render için 3600Render, edit, oyun ve yayın açacağım. Bunlar için hangi işlemci gerekir?
Render, edit, oyun ve yayın açacağım. Bunlar için hangi işlemci gerekir?
3600 fakat render ve edit için PermaFrost ya da LiquidFreezer gibi kaliteli bir sıvı soğutma gerektiğini unutmayın. Stock soğutucu ile çok ısınıyor çünkü.Render, edit, oyun ve yayın açacağım. Bunlar için hangi işlemci gerekir?
Peki sizce R5 3600 fiyatını hak ediyor mu? Sonuç olarak 3200MHz RAM ile oyunda bile geçiyor i5 10400F'i.
bence 5600x geçin çok büyük farklar var. hem oyun hem render performansı ciddi iyileşme söz konusuBen de kararsız kaldım. Yayın ve render için 3600 yazılarını okuyunca, geçen cuma 3600ı aldım 1500tl ye.
Ama haftada 1 youtube videosu çekiyorum o da 10 dk. Bunun için 400 tl fazla vermiş oldum işlemciye.
i5'in oyun performansının fazla olduğunu görünce içim acıdı. Muhtemelen ya 1550ye satacağım ya da iade edip10400f veya 10400 alacağım.
İncehesap 14 gün içinde iade de sıkıntı oluşturuyor mu, bilginiz var mı? Cuma günü5600x denk gelirse bunu iade edip onu alayım olmadı.bence 5600x geçin çok büyük farklar var. hem oyun hem render performansı ciddi iyileşme söz konusu
Ben sana şöyle bir tablo göstereyim farkı az çok anlarsın.İncehesap 14 gün içinde iade de sıkıntı oluşturuyor mu, bilginiz var mı? Cuma günü5600x denk gelirse bunu iade edip onu alayım olmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.