Ben 12400 ile 224XT versiyonunu kullanıyorum birazcık daha pahalı ama aşağı yukarı aynı modeller. 12400'ü ne kadar zorlarsam zorlayım fanı tam hızda döndüremedim sessiz çalışıyor. Bir ara BIOS'tan denedim tam devirde döndürmeyi o zaman ses çıkarıyor.
En ucuz Deep Cool Gammaxx L240 V2 Sıvı Soğutma fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Deep Cool Gammaxx L240 V2 Sıvı Soğutma özelliklerini incele, 1.848,68 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Deep Cool Gammaxx L240 V2 Sıvı Soğutma fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Deep Cool Gammaxx L240 V2 Sıvı Soğutma özelliklerini incele, 1.848,68 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz ID-Cooling Auraflow X 240 Snow RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling Auraflow X 240 Snow RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.266,85 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Overclock ya da sisteminiz fazla ısınıyorsa ilk tercihiniz hava mı sıvı mı değil iyi soğutmadır bu soğutucu da gayet iyi soğutur.
Zaten fark ettiyseniz onu da önermiştim ilk mesajıma bakarsanız