N niklaus.aep Decapat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #1 AMD Ryzen 5 3600X var. Drop yiyorum bunun sorunu nedir?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.919 Çözümler 245 9 Ağustos 2023 #2 niklaus.aep dedi: AMD Ryzen 5 3600X var. Drop yiyorum bunun sorunu nedir? Genişletmek için tıkla... Isınıyor olabilir. Yazılımsal sorun olabilir. Donanımsal bir sorun olabilir.
niklaus.aep dedi: AMD Ryzen 5 3600X var. Drop yiyorum bunun sorunu nedir? Genişletmek için tıkla... Isınıyor olabilir. Yazılımsal sorun olabilir. Donanımsal bir sorun olabilir.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 9 Ağustos 2023 #3 PC'yi kaldır çöpe at. Kesin çözüm. Sadece işlemcini yazıp sorun çözmemizi mi bekliyorsun? Benim de bi arabam var, gitmiyor. Sizce niye gitmiyordur?
PC'yi kaldır çöpe at. Kesin çözüm. Sadece işlemcini yazıp sorun çözmemizi mi bekliyorsun? Benim de bi arabam var, gitmiyor. Sizce niye gitmiyordur?
N niklaus.aep Decapat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #4 Caner Uncu dedi: PC'yi kaldır çöpe at. Kesin çözüm. Sadece işlemcini yazıp sorun çözmemizi mi bekliyorsun? Benim de bir arabam var, gitmiyor. Sizce niye gitmiyordur? Genişletmek için tıkla... HM ekran kartı 580 RX. Anakart ASUS Prime A350 M-K RAM 16 GB 3200MHz markasını hatırlamıyorum Ve stok fan var.
Caner Uncu dedi: PC'yi kaldır çöpe at. Kesin çözüm. Sadece işlemcini yazıp sorun çözmemizi mi bekliyorsun? Benim de bir arabam var, gitmiyor. Sizce niye gitmiyordur? Genişletmek için tıkla... HM ekran kartı 580 RX. Anakart ASUS Prime A350 M-K RAM 16 GB 3200MHz markasını hatırlamıyorum Ve stok fan var.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 9 Ağustos 2023 #5 @niklaus.aep Disk önemli. Diskten dolayı drop yiyebilirsiniz, sürücü kaynaklı drop yiyebilirsiniz, yazılımsal kaynaklı drop yiyebilirsiniz...
@niklaus.aep Disk önemli. Diskten dolayı drop yiyebilirsiniz, sürücü kaynaklı drop yiyebilirsiniz, yazılımsal kaynaklı drop yiyebilirsiniz...
N niklaus.aep Decapat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #6 Caner Uncu dedi: @niklaus.aep disk önemli. Diskten dolayı drop yiyebilirsiniz, sürücü kaynaklı drop yiyebilirsiniz, yazılımsal kaynaklı drop yiyebilirsiniz... Genişletmek için tıkla... İşlemcim 80'nin üzerinde geziyor ondan olabilir mi ve oyunda SATA SSD'ye kurulu.
Caner Uncu dedi: @niklaus.aep disk önemli. Diskten dolayı drop yiyebilirsiniz, sürücü kaynaklı drop yiyebilirsiniz, yazılımsal kaynaklı drop yiyebilirsiniz... Genişletmek için tıkla... İşlemcim 80'nin üzerinde geziyor ondan olabilir mi ve oyunda SATA SSD'ye kurulu.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 9 Ağustos 2023 #7 Frekans düşürüyorsa olabilir. Net olarak şu nedenden kaynaklı diyebileceğimiz bir durum değil. İhtimaller çok fazla.
Frekans düşürüyorsa olabilir. Net olarak şu nedenden kaynaklı diyebileceğimiz bir durum değil. İhtimaller çok fazla.