AMD Ryzen 5 3600X ve Sapphire RX 5700 XT Nitro+ Monitör Tavsiyesi

AMD, RX 5700 XT için 1440P Ultra diyor. 1080p çözünürlük için 2 ye katlar 4 ilede toplar keza öyle oluyor. 1080p monitörde kullanıyorum şuan yırtılmadan ciğerim soluyor bazen. FPS kitliyorum.

Monitör önerisine gelecek olursak tam bir bütçe aralığı verebilir misiniz?

1500-2000 tl

AMD, RX 5700 XT için 1440P Ultra diyor. 1080p çözünürlük için 2 ye katlar 4 ilede toplar keza öyle oluyor. 1080p monitörde kullanıyorum şuan yırtılmadan ciğerim soluyor bazen. FPS kitliyorum.

Kart zaten 2k için bile yeterli seviyede performans veriyor bununla ilgili bir sıkıntı yok tabii çok fazla şikayet eden var o ayrı bir konu. Ben AMD nin satış politikası için söyledim.

Bende zamanında çok araştırmıştım monitörleri 1080p için 27" ler de piksellerin ekranı tam kaplamadığı ile ilgili birçok yazı vardı. Kullanıma ne kadar etki ediyor ona bakmak lazım. 1080p için 24"(23,5") sanki daha mantıklı geliyor.

-Samsung LC24FG73FQMXUF

Bu monitörü kullanıyorum bende genel olarak memnunum. Vatandan görerek 1399 TL almıştım tabii şimdi fiyatlar ne olmuş. Monitör için bence vatan medimark gibi yerlerden görerek almanızda fayda var. Biraz göreceli bir konuya giriyor kimisinin beğendiğini kimisi beğenmiyor. Satın alırken de ben özellikle vatandan aldım hani 100TL daha pahalıydı en ucuz yerden ama direk aldığım yerde personel ile birlikte kutudan açıp ölü piksel veya başka bir sorunu var mı diye baktım en azından kafam rahat oldu.

2k 144hz 2000 tl olması şaşırttı. 4 ms gerçi o da sorun değil . Bak yine kararsızım
4 ms 1 ms elbet önemli ama zaten gerçekten hiçbir monitör her zaman 1 ms değil. Tepki süreleri değişken. Hayatımızdan geçen 1 saniyeyi bile fark edemiyoruz 3 ms yi hiç fark edemeyiz. 2K candır. Ekran kartının hakkını verir. Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız belki ara ara fark yaratabilir ama hissetmezsiniz bile. Samsung'un o monitörü fiyat performans benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…