AMD Ryzen 5 5500GT APU sistem alınır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 12100F İntel Arc A750 16 GB Ram 512 GB M.2 SSD
Arkadaşlar fotoğraftaki sistemi almayı düşünüyorum. İçime sindi. 5-6 ay sonra bir ekran kartı alıp kullanacağım. Bir süre idare eder mi? CS2 ETS 2 Valorant GTA 5 RDR2 Minecraft ve OBS üzerinden YouTube videoları çekiyorum. 5-6 ay götürür mü? En önemlisi OBS üzerinden 1080p 60 FPS oyun kaydı yapabilir miyim donmadan?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-01-14-13-35-26-067_com.incehesap.web.web2.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 134
Son düzenleyen: Moderatör:
Basit oyunlarda sıkıntı çıkacağını sanmam ama RDR2 de veya GTA 5 gibi oyunlarda görüntü alırken donma ihtimali çok yüksek gibi geldi genel FPS değerlerine internetten bakmak daha iyi olue gibi.

Basit oyunlarda sıkıntı çıkacağını sanmam ama RDR2 de veya GTA 5 gibi oyunlarda görüntü alırken donma ihtimali çok yüksek gibi geldi genel FPS değerlerine internetten bakmak daha iyi olue gibi.
GTA V de sorun yaratmaz büyük ihtimalle ama RDR2 çok zor çünkü rtx 3060 gibi ekran kartları bile DLSS ile 60 fps veriyor(orta üst ayarlar) ya da Cyberpunk.

Hocam pekala ben Granny adlı oyunun üzerine YouTube'da içerik üretiyorum bu oyunun OBS üzerinde 1080p 60 FPS donmadan videosunu çekebilir miyim bu sistemle.

GTA V de sorun yaratmaz büyük ihtimalle ama RDR2 çok zor çünkü RTX 3060 gibi ekran kartları bile DLSS ile 60 FPS veriyor(orta üst ayarlar) ya da Cyberpunk.

Yani bu sistemle oyun videoları çekebilir miyim ileride 5 6 ay sonra GTX 1660 Super tarzı bir ekran kartı takacağım.

GTA V de sorun yaratmaz büyük ihtimalle ama RDR2 çok zor çünkü RTX 3060 gibi ekran kartları bile DLSS ile 60 FPS veriyor(orta üst ayarlar) ya da Cyberpunk.

Aynı zamanda arkadaşlarımla Forza CS2 Valorant tarzı oyunlarda oynuyorum.

Ve ben bu sistemin yanında 200Hz 0.5 ms monitör kullanacağım monitörü destekler değil mi?

Son düzenleme:
Hocam OBS için birşey diyemem fakat Cs valo Forza5 tarzı oyunlarda sorun yaşamazsın.

GTA V de OBS açıkken yayıncılardan bakabilirsiniz FPS düşüşlerine üstelik 1080P60FPS video cikarmayı amaçlıyor arkadaş.
RDR 2 de OBS ile en düşük ayarlarda bile kasma donma yaşaması çok olası.

Granny oyununu bilmiyorum optimizasyon konusunda bir şey diyemeyeceğim. Benzer bir sistemi arkadaşım kullanıyor Valorant CS tarzı oyunlarda OBS açık sabit FPS alıyor.
200Hz monitör yerine 144Hz monitör alıp PC'ye ekstra RAM vs. Alman daha mantıkli olur bence.

Pekala BlueStacks GameLoop tarzı emulatorleri kaldırır değil mi?

Dostum ben de aynısını yaptım yaklaşık 1 ay sonra da ekran kartı alıp takacağım. Toplamda 10K’ya 4-5 ay önce bu sistemi topladım (hazır almadım). Neredeyse bütün oyunları rahatlıkla açıyor, istediğin bir oyun varsa söyleyebilirsin test yapıp atabilirim sonuçları. Şu anda valorantta yüksek ayarlarda 120-140 arası vermekte, For honor yüksek ayarlar (custom bir kaçını düşürdüm) sabit 60, GTA V orta ayarlarda 60, LOL yüksek ayalarda 140-180, Lethal company 50-60, BF1 yüksek ayarlar 60-70, Rust orta ayarlarda 50-60, WT yüksek ayarlarda 60-80…

Granny oyununda yüksek grafikte OBS ile 1080p 60FPS ve 720p 60FPS video kaydı alıp videoda drop donma takılma olur mu test eder misin rica etsem.

Granny’nin hangi versiyonunu istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…