AMD Ryzen 5 5600 3.282 TL DFS

anakartlar statik bandlı kapalı poşette olması gerekiyordu satıcı açık yollamış bende tutanak tutturmadım ama buda ders oldu bana merdiven altı adamdan alırsan böyle olur n11 de karaktersiz bir firma hesabımı sildim direk

Hocam yasal prosedür bu ama. Kimseyi savunmak için demiyorum. Kanıt lazım. Var mı video? Yok. Olay kapandı. Böyle işliyor süreç. Bir tek Amazon böyle yapmıyor. O da kendi sattığı ürünlerde.

Hocam yasal prosedür bu ama. Kimseyi savunmak için demiyorum. Kanıt lazım. Var mı video? Yok. Olay kapandı. Böyle işliyor süreç. Bir tek Amazon böyle yapmıyor. O da kendi sattığı ürünlerde.
herhalde okuduğunu anlamadın eşşeklik bende tutansk tutturmadım yazmışım oraya kanıt olsa zaten tüketici hakem heyetine başvururdum ürünü çıkardım elimden 100 lira zararına bundan sonra tutanaksız iş yapmam internet alışverişine olayın özü bu firma merdiven altı olacağı belliydi zaten büyük firmalarda böyle sıkıntılar olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…