AMD Ryzen 5 5600 işlemci Bannerlord'da 86-90 derecelerde çalışıyor

Voltra

Hectopat
Yer
Varşova*
Daha fazla  
Meslek
Piyanist
Anakart
ASUS PRIME B450M-K II
İşlemciyi stok soğutucu ile kullanıyorum. Core Performance Boost açık iken Bannerlord'da en yüksek ayarlarda 87-90 derecelerde geziniyor ve Core Performance Boost açık iken boşta 47-50 (genellikle 47-49) dereceleri, kapalı iken boşta 44-45 dereceleri görüyor.

Bugün BIOS'u güncelledim ve BIOS güncellenmeden önce boşta 44-45 olan PC BIOS güncellendikten sonra boşta 47-52 derecelerde geziniyor.

Bu durum normal midir?
Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Şimdiden teşekkür ederim.

İşlemciyi stok soğutucu ile kullanıyorum. Core Performance Boost açık iken Bannerlord'da en yüksek ayarlarda 87-90 derecelerde geziniyor ve Core Performance Boost açık iken boşta 47-50 (genellikle 47-49) dereceleri, kapalı iken boşta 44-45 dereceleri görüyor.

Bugün BIOS'u güncelledim ve BIOS güncellenmeden önce boşta 44-45 olan PC BIOS güncellendikten sonra boşta 47-52 derecelerde geziniyor.

Bu durum normal midir?

İşlemciye zarar gelmez fakat düşük sıcaklığa geçersen daha iyi olur.

Bu durum normal midir?

Boost'u kapat. Stok fanla normal Boost acikken.

Soğutucunu yazar mısın?
Stok demis.

Boost'u kapat. Stok fanla normal Boost acikken.

Stok demis.
Teşekkür ederim.

Kule tipi soğutucu almak istiyorum fazla bir bütçem olmadığı için. Yararı olur mu? Çok değişken 750-1500 TL gibi bir bütçem var.

İşlemciye zarar gelmez fakat düşük sıcaklığa geçersen daha iyi olur.
Teşekkür ederim.

Stokta normaldir.
Teşekkür ederim.

Anlık olarak Edge açıkken 49-50 derecelerdeyim, bazen milisaniyelik 52,56 gibi şeyler görüyorum ama kayboluyorlar. Şuan Edge'de 49-50 bandındayım.

Teşekkür ederim.

Kule tipi soğutucu almak istiyorum fazla bir bütçem olmadığı için. Yararı olur mu? Çok değişken 750-1500 TL gibi bir bütçem var.

Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim.
Kasa nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı