AMD Ryzen 5 5600 ve RX 7600 sisteme PSU önerisi

Yusuf325

Picopat
Daha fazla  
AMD Ryzen 5 5600, RX 7600, B450M-A PRO MAX, 16 GB RAM ve toplam 2 TB depolama alanına sahip bir sistemim var. Şu anda B4 Rampage RMP-600-80P PSU kullanıyorum. Bu PSU yeterli mi? Yeterli değilse, kaç watt'lık bir PSU önerirsiniz?

650 watt yeterli. Marka öneriside istiyorsanız size kapsamlı bir liste atacağım.

AMD Ryzen 5 5600, RX 7600, B450M-A PRO MAX, 16 GB RAM ve toplam 2 TB depolama alanına sahip bir sistemim var. Şu anda B4 Rampage RMP-600-80P PSU kullanıyorum. Bu PSU yeterli mi? Yeterli değilse, kaç watt'lık bir PSU önerirsiniz?
Yeterli gelmesi gerek. 12v kanalından 552W veriyor. İç bileşenleri evet, kötü fakat elde varsa kullanılabilecek seviyede. Değiştirmek istersen öneride bulunurum.

Yeterli gelmesi gerek. 12v kanalından 552W veriyor. İç bileşenleri evet, kötü fakat elde varsa kullanılabilecek seviyede. Değiştirmek istersen öneride bulunurum.

Eki Görüntüle 2563219

Değerli Nebi Akgün hocamın hazırladığı kapsamlı PSU listesinden dikkatlice okuyup seçim yapabilirsin. Bu listenin pek dışına çıkma bence.

Her PSU yok fakat genel olarak yardımcı olabilecek bir liste. Hemde doğru bir liste.
Belirli yerlerde doğruluğu var fakat çoğu yerde eksiklik çok fazla. SPL'ye bakmakla aynı. SPL'den tek farkı onların yazmadığı açıklamaları yazmışlar.

Belirli yerlerde doğruluğu var fakat çoğu yerde eksiklik çok fazla. SPL'ye bakmakla aynı. SPL'den tek farkı onların yazmadığı açıklamaları yazmışlar.

Eksikleri söylerseniz sevinirim. Böyle bir şeyde tabii ki hata çıkabilir fakat her psunun içinin parçaları fiziksel olarak ayrıştırılıp, test edilip, kullanıcı deneyimi ve fabrika malzemeleri baz alınarak hazırlanmıştır. Her şeye özene bezene incik cıncık bakılmıştır. Sonuçta insan elinden çıkma. Ne istediğinizi çözemedim.

Sırf fanı üst düzey değil diye 1 tier altına atmak bana göre saçma. Normalde A Tier'i rahatlıkla alabilecek seviyedeyken gidip B Tier'e atmışlar. Aynı hata SPL'de de bulunuyor.

Revolution seriside aynı şekilde. A tier alabilecek seviyede.

Bu tarz listelerde neden B tier verildiği açık açık yazılmalı.

Listedeki Tierlist içinde alınmayacak PSU yok. D, E, F diyede giderdi. Tier list yapılırken baz alınan rank atama kriterleri kişisel tercihe göre değişir. Orada önemli olan okuyup kendine göre çıkarım yapabilmek. Her şeyde armut piş ağızıma düş olmamalı. Gördüğün gibi yazılardan okuyup kendince çıkarım yapabilmişsin. Önemli olan bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…