yagizbakirci Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #1 İşlemciyi stres teste sokuyorum fakat 4400'de çalışması gerekirken gördüğünüz frekansta çalışıyor. Sebebi nedir? CPB açık, sebebini hala çözemedim.
İşlemciyi stres teste sokuyorum fakat 4400'de çalışması gerekirken gördüğünüz frekansta çalışıyor. Sebebi nedir? CPB açık, sebebini hala çözemedim.
akgün Kilopat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 92 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #2 Evet düşük BIOS'u sıfırlayıp dener misin? Ve Denetim Masası'ndan güç seçeceklerini performansa çek.
yagizbakirci Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #3 akgün dedi: Evet düşük BIOS'u sıfırlayıp dener misin? Ve Denetim Masası'ndan güç seçeceklerini performansa çek. Genişletmek için tıkla... Güç seçeneklerini yaptım. BIOS üzerinden mi sıfırlıyım yoksa pili çıkartayım mı hangisi?
akgün dedi: Evet düşük BIOS'u sıfırlayıp dener misin? Ve Denetim Masası'ndan güç seçeceklerini performansa çek. Genişletmek için tıkla... Güç seçeneklerini yaptım. BIOS üzerinden mi sıfırlıyım yoksa pili çıkartayım mı hangisi?
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.964 Çözümler 80 Yer Başkent 2 Nisan 2024 #4 yagizbakirci dedi: Güç seçeneklerini yaptım. BIOS üzerinden mi sıfırlıyım yoksa pili çıkartayım mı hangisi? Genişletmek için tıkla... BIOS üzerinden sıfırlasanız kafi.
yagizbakirci dedi: Güç seçeneklerini yaptım. BIOS üzerinden mi sıfırlıyım yoksa pili çıkartayım mı hangisi? Genişletmek için tıkla... BIOS üzerinden sıfırlasanız kafi.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.302 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #5 yagizbakirci dedi: BIOS üzerinden mi sıfırlıyım yoksa pili çıkartayım mı hangisi? Genişletmek için tıkla... İkisi de aynı kapıya çıkıyor.
yagizbakirci dedi: BIOS üzerinden mi sıfırlıyım yoksa pili çıkartayım mı hangisi? Genişletmek için tıkla... İkisi de aynı kapıya çıkıyor.
ElderAssassin Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.148 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #6 yagizbakirci dedi: İşlemciyi stres teste sokuyorum fakat 4400'de çalışması gerekirken gördüğünüz frekansta çalışıyor. Sebebi nedir? CPB açık, sebebini hala çözemedim. Eki Görüntüle 2157614 Genişletmek için tıkla... Çoklu çekirdekte tüm çekirdeklerin boost frekansta çalışmasını sağlamak için PBO açmanız gerekir. BIOS'dan PBO'yu enabled seçin tüm çekirdekler boost frekansta çalışacaktır ama sıcaklıklar çok fazla yükselecektir. Son düzenleme: 2 Nisan 2024
yagizbakirci dedi: İşlemciyi stres teste sokuyorum fakat 4400'de çalışması gerekirken gördüğünüz frekansta çalışıyor. Sebebi nedir? CPB açık, sebebini hala çözemedim. Eki Görüntüle 2157614 Genişletmek için tıkla... Çoklu çekirdekte tüm çekirdeklerin boost frekansta çalışmasını sağlamak için PBO açmanız gerekir. BIOS'dan PBO'yu enabled seçin tüm çekirdekler boost frekansta çalışacaktır ama sıcaklıklar çok fazla yükselecektir.
yagizbakirci Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #7 Maalesef düzelmedi. Dosya Ekleri 1712090995238.png 89,6 KB · Görüntüleme: 27
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.964 Çözümler 80 Yer Başkent 2 Nisan 2024 #8 Anakartınız nedir?
yagizbakirci Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #9 Gigabyte B450M-H Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2024
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.964 Çözümler 80 Yer Başkent 3 Nisan 2024 #10 Çevre birimlerine girip oradan fotoğraf atar mısınıız? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2024