Merhaba arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi işlemciyi aldım ama anakartta da bunu almayı düşünüyorum uyumlu mudur? Çok anlamam bu durumlardan yardımcı olursanız sevinirim.
Msi B550M Pro-VDH AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Tek şartım dahili ekran kartı olması B550 bakıcağım o zaman sizin attığınızı da inceleyeceğim başka önerileriniz varsa B550 de 1300 TL'ye kadar onları da görmek isterim teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için.
Tek şartım dahili ekran kartı olması B550 bakıcağım o zaman sizin attığınızı da inceleyeceğim başka önerileriniz varsa B550 de 1300 TL'ye kadar onları da görmek isterim teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için.