AMD Ryzen 5 5600X'te termal macun var mı?

RealisticSir

Centipat
Daha fazla  
Yeni oyun bilgisayarı topladım ve işlemcisi AMD Ryzen 5 5600X. İlk defa bilgisayar topladım ve ilk defa birleştireceğim, bilgisayarcılara güvenemiyorum. Bilgisayar birleştirme de termal macunu sadece işlemci için mi kullanıyoruz, AMD Ryzen 5 5600X soğutucusu (işlemcinin kendi soğutucusunu kullanacağım) termal macun ile mi geliyor? Eğer işlemciyi termal macun sürmeden takarsak ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece son sorunuzu yanıtlayabilirim. Diğerlerinin cevabını maalesef bilmiyorum. Eğer işlemciyi termal macun sürmeden takarsanız işlemci yüksek sıcaklıkla karşılaşır ve performansı düşürür. İlerleyen zamanlarda yanıp sistemi heba edebilir.

5600x stok soğutucusuyla kullanılmayacak bir işlemci hocam. Siz şimdiden alternatif soğutma yöntemlerini düşünmeye başlayın.

İçinden kaliteli olmasa da çıkıyor hocam. MX4 alsanız iyi olur yanında.
Yanlış bilgilendirme, kutu içerisinden macun çıkmıyor, sürülü bir şekilde geliyor. Sürdükleri macun da idare eder, ilk 6 ay sorunsuz kullanır. MX-4 ile arasında pek fark olmaz.

Yanlış bilgilendirme, kutu içerisinden macun çıkmıyor, sürülü bir şekilde geliyor. Sürdükleri macun da idare eder, ilk 6 ay sorunsuz kullanır. MX-4 ile arasında pek fark olmaz.

Arkadaş sürülü çıkıyor anlamında söylemiştir. Zaten yanında ekstra macun çıkmadığını herkes biliyordur.

Macun sürülü olarak da olsa çıkıyor . Neyse düzeltiyorum. Zaten idare etmez demedim ama kaliteli bir macun olmadığı ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…