4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 3 Şubat 2022 #21 RealisticSir dedi: Ekran kartında nasıl kullanılıyor, birleştirmem için termal macun almama gerek var mı yoksa direk termal macun sürmeden yerleştirebilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Yok hocam kurulumu yaptıktan 2-3 sene sonraki işlem o
RealisticSir dedi: Ekran kartında nasıl kullanılıyor, birleştirmem için termal macun almama gerek var mı yoksa direk termal macun sürmeden yerleştirebilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Yok hocam kurulumu yaptıktan 2-3 sene sonraki işlem o
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.199 Çözümler 86 3 Şubat 2022 #22 RealisticSir dedi: Ekran kartında nasıl kullanılıyor, birleştirmem için termal macun almama gerek var mı yoksa direk termal macun sürmeden yerleştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kafanızda çok soru işareti var bakılırsak. Bir örnek sistem toplama videosu izlerseniz iyi olur sizin için.
RealisticSir dedi: Ekran kartında nasıl kullanılıyor, birleştirmem için termal macun almama gerek var mı yoksa direk termal macun sürmeden yerleştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kafanızda çok soru işareti var bakılırsak. Bir örnek sistem toplama videosu izlerseniz iyi olur sizin için.
RealisticSir Centipat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #23 Hououin Kyouma dedi: Kafanızda çok soru işareti var bakılırsak. Bir örnek sistem toplama videosu izlerseniz iyi olur sizin için. Genişletmek için tıkla... Hocam video izledim fakat ekran kartına termal macun sürüldüğünü hiçbir videoda görmedim.
Hououin Kyouma dedi: Kafanızda çok soru işareti var bakılırsak. Bir örnek sistem toplama videosu izlerseniz iyi olur sizin için. Genişletmek için tıkla... Hocam video izledim fakat ekran kartına termal macun sürüldüğünü hiçbir videoda görmedim.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.199 Çözümler 86 3 Şubat 2022 #24 RealisticSir dedi: Hocam video izledim fakat ekran kartına termal macun sürüldüğünü hiçbir videoda görmedim. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk kurulum yapıldığında ekran kartına termal macun sürülü olarak geliyor. Muhtemelen aldığınız ekran kartı sıfır olduğu için gerek yok.
RealisticSir dedi: Hocam video izledim fakat ekran kartına termal macun sürüldüğünü hiçbir videoda görmedim. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk kurulum yapıldığında ekran kartına termal macun sürülü olarak geliyor. Muhtemelen aldığınız ekran kartı sıfır olduğu için gerek yok.