metehan388
Centipat
Daha fazla
Noctua NT-H1 3,5 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Noctua NT-H1 3,5 gr Termal Macun gr fiyatı 43,21 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Noctua NT-H1 3,5 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Noctua NT-H1 3,5 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Noctua NT-H1 3,5 gr Termal Macun gr fiyatı 43,21 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Noctua NT-H1 3,5 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Aynı işlemciyi kullanıyorum bunu öneririmThermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun gr fiyatı 453,67 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Ben de yaptım birkaç kez benzer testler, Kryonaut biraz daha iyi evet ama gramaj olarak fark var. NT-H1 de alınabilir kötü değil yine.Ne kadar doğru bilmiyorum forumdaki birisi test yapmış hocam.
Ben de yaptım birkaç kez benzer testler, Kryonaut biraz daha iyi evet ama gramaj olarak fark var. NT-H1 de alınabilir kötü değil yine.
Noctua NT-H1 ve Thermal Grizzly Kryonaut karşılaştırması
Kullanmış olduğum iki ürünün sıcaklık farkını paylaşayım istedim. İleride macun yenilemek isteyen kişilere fikir edinmesi açısından faydalı olacağını düşünüyorum. Test, i7 7700HQ ve GTX 1060 bulunan MSI GP72VR 7RF Leopard Pro üzerinde yapıldı. Testler, aynı ortam ve sıcaklık değerlerinde...www.technopat.net
Thermal Grizzly daha iyi performans veriyor. Ha fakat uzun vadede Noctua daha iyi performans gösterebilir.