Çözüldü AMD Ryzen 5 7535HS Max kaç RAM destekler?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Appollo

Decapat
Daha fazla  
RAM markalari ve modelleri ve MHz'leri ayni olmasi daha iyi olur.

Hocam ben aleti 32 GB yapmak istiyorum teknik servis anakart destekledi dahi kendilerinin önermediğini söyledi şimdi ben bunu 32 yapsam sorun olur mu yani aradığım yanıt buna benim.

Sizin makine teoride ve bu siteye göre 64 GB'a kadar destekliyor. Üretici firma test ettiği RAM miktarını yazar oraya. Genelde zaten her zaman 32-64 görürüz. Sadece merakımdan soruyorum 32 GB gerekli mi? O işlemci ve ekran kartına 8*2 Dual yükseltseniz fazlasıyla yeterli bile zaten.

Lenovo teknik veriye göre Max 16 destekli.

Son düzenleme:

Hocam VRAM çok olmadığı için 32 yapmak istiyorum aslında. Cevap için teşekkür ederim bu arada şimdi ben 32 yapsam bir sorun olmaz yani anladığım kadarı ile.

%100 diyemem ama yüksek ihtimal uyumlu RAM ile çalışacaktır. Lakin fazla VRAM performansı beklemeyin.

%100 diyemem ama yüksek ihtimal uyumlu RAM ile çalışacaktır. Lakin fazla VRAM performansı beklemeyin.

Ben bu Crucial 5600 MHz 16x2 RAM alacağım site de yazana göre destekliyor bakalım ne kadar FPS etki edecek cevaplar için teşekkürler hocam.

Ben bu Crucial 5600 MHz 16x2 RAM alacağım site de yazana göre destekliyor bakalım ne kadar FPS etki edecek cevaplar için teşekkürler hocam.

1X 8 GB SO-DIMM DDR5-4800 satın almayın. Şimdi gördüm hatamı. Özür dilerim. O site her zaman doğru gösterir ama bu sefer RAM MHz hatalı. Fabrika verisi 4800 site önerdiği 5600.siz 4800 alıp deneyin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…