P proxoyuncu Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #1 CS2 de 1080p very high da kaç FPS alır? Yayın açacağım.
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.643 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #2 Rx7700xt 2k bir kart.
P proxoyuncu Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #3 bbnoS dedi: RX 7700 XT 2K bir kart. Genişletmek için tıkla... Biliyorum yüksek FPS için alacağım.
the world is yourss Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2.061 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #4 Very high CS2 oynamaya gerek yok hiçbir yayıncı öyle oynamaz dokular yüksek şekilde 250-400 arası FPS alırsınız.
Very high CS2 oynamaya gerek yok hiçbir yayıncı öyle oynamaz dokular yüksek şekilde 250-400 arası FPS alırsınız.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 5 Aralık 2024 #5 proxoyuncu dedi: CS2 de 1080p very high da kaç FPS alır? Yayın açacağım. Genişletmek için tıkla... 360FPS altına düşmez doğru ayarlar ile.
proxoyuncu dedi: CS2 de 1080p very high da kaç FPS alır? Yayın açacağım. Genişletmek için tıkla... 360FPS altına düşmez doğru ayarlar ile.
P proxoyuncu Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #6 the world is yourss dedi: Very high CS2 oynamaya gerek yok hiçbir yayıncı öyle oynamaz dokular yüksek şekilde 250-400 arası FPS alırsınız. Genişletmek için tıkla... Yayıncıların oyun ayarları nedir? DMN dedi: 360FPS altına düşmez doğru ayarlar ile. Genişletmek için tıkla... DMN dedi: 360FPS altına düşmez doğru ayarlar ile. Genişletmek için tıkla...
the world is yourss dedi: Very high CS2 oynamaya gerek yok hiçbir yayıncı öyle oynamaz dokular yüksek şekilde 250-400 arası FPS alırsınız. Genişletmek için tıkla... Yayıncıların oyun ayarları nedir? DMN dedi: 360FPS altına düşmez doğru ayarlar ile. Genişletmek için tıkla... DMN dedi: 360FPS altına düşmez doğru ayarlar ile. Genişletmek için tıkla...
the world is yourss Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2.061 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #7 proxoyuncu dedi: Yayıncıların oyun ayarları nedir? Genişletmek için tıkla... Herkesin kendine göre farklı ayarı vardır benim tavsiyem dokuları yüksekte tutup diğer her şeyi kısmanız.
proxoyuncu dedi: Yayıncıların oyun ayarları nedir? Genişletmek için tıkla... Herkesin kendine göre farklı ayarı vardır benim tavsiyem dokuları yüksekte tutup diğer her şeyi kısmanız.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 6 Aralık 2024 #8 proxoyuncu dedi: Yayıncıların oyun ayarları nedir? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan ayarlayabilirsin.
proxoyuncu dedi: Yayıncıların oyun ayarları nedir? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan ayarlayabilirsin.
P proxoyuncu Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #9 the world is yourss dedi: Herkesin kendine göre farklı ayarı vardır benim tavsiyem dokuları yüksekte tutup diğer her şeyi kısmanız. Genişletmek için tıkla... Benim için performans önemli adamı ne kadar iyi görürsem o kadar iyi oynarım.
the world is yourss dedi: Herkesin kendine göre farklı ayarı vardır benim tavsiyem dokuları yüksekte tutup diğer her şeyi kısmanız. Genişletmek için tıkla... Benim için performans önemli adamı ne kadar iyi görürsem o kadar iyi oynarım.