Doniss Picopat Katılım 26 Ekim 2024 Mesajlar 12 28 Mart 2025 #1 AMD Ryzen 5 8400 F pinine termal macun bulaştı. Ben hemen sildim ıslak mendille değil normal peçete ile şu an fazla belli olmayan iz var. Deneyemem anakart şu an garantide. Dosya Ekleri IMG_20250328_204905_224.jpg 48,4 KB · Görüntüleme: 21
AMD Ryzen 5 8400 F pinine termal macun bulaştı. Ben hemen sildim ıslak mendille değil normal peçete ile şu an fazla belli olmayan iz var. Deneyemem anakart şu an garantide.
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #2 İzopropil Alkol ile temizleyebilirsin. Bu şekilde montajlamanı önermem.
Doniss Picopat Katılım 26 Ekim 2024 Mesajlar 12 3 Nisan 2025 #3 Ayturan dedi: İzopropil Alkol ile temizleyebilirsin. Bu şekilde montajlamanı önermem. Genişletmek için tıkla... Çalışırımı peki Ayturan dedi: İzopropil alkol ile temizleyebilirsin. Bu şekilde montajlamanı önermem. Genişletmek için tıkla... Bu yüzden mi CPU ve DRAM yanıyor. Cevap var mı?
Ayturan dedi: İzopropil Alkol ile temizleyebilirsin. Bu şekilde montajlamanı önermem. Genişletmek için tıkla... Çalışırımı peki Ayturan dedi: İzopropil alkol ile temizleyebilirsin. Bu şekilde montajlamanı önermem. Genişletmek için tıkla... Bu yüzden mi CPU ve DRAM yanıyor. Cevap var mı?
G GANN1CUS Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #4 Naptınız hocam? Aynı problemi yaşıyorum
Doniss Picopat Katılım 26 Ekim 2024 Mesajlar 12 22 Mayıs 2025 #5 Kankam ben halletim trendyoldan 99 saflık izripol alkol aldım kulak çubuğu ile yavaşça temizletim kuruttum oldu GANN1CUS dedi: Ne yaptınız hocam? Aynı problemi yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Dikkatli yap işlemciye duş aldırma sakın ürünün linkini atıyorum halledersin sen olmadı yaz yardım edeyim. FORMULA ONBUÇUK 100 ml İzo Propil Alkol - IPA - %99.9 SAF DEZENFEKTAN - Fiyatı, Yorumları FORMULA ONBUÇUK 100 ml İzo Propil Alkol - IPA - %99.9 SAF DEZENFEKTAN yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Kankam ben halletim trendyoldan 99 saflık izripol alkol aldım kulak çubuğu ile yavaşça temizletim kuruttum oldu GANN1CUS dedi: Ne yaptınız hocam? Aynı problemi yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Dikkatli yap işlemciye duş aldırma sakın ürünün linkini atıyorum halledersin sen olmadı yaz yardım edeyim. FORMULA ONBUÇUK 100 ml İzo Propil Alkol - IPA - %99.9 SAF DEZENFEKTAN - Fiyatı, Yorumları FORMULA ONBUÇUK 100 ml İzo Propil Alkol - IPA - %99.9 SAF DEZENFEKTAN yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl