AMD Ryzen 5 (Vega 8) vs i5 (MX230)

zelz

Centipat
Selamlar, yeni bir laptop alacağım fakat iki laptop arasında kaldım oyun bandında hangisi beni daha mutlu eder?

1; AMD Ryzen 5 3500U / AMD Radeon Vega 8 / 8 GB RAM.

2; Intel Core i5 10210U / MX230 / 16 GB RAM.

Şimdiden teşekkürler. <3.

Son düzenleme:
2 Numaralıya yakın bir laptop kullandım oldukça güzeldi öneririm.

Hocam 2 numara işlemci ve ram olarak iyi ama ne tür oyunlar oynayacaksınız bu gpu lar sizi her oyunda memnun etmeyebilir.

Çok oyun oynamam derseniz 2 numaralı sistemi öneririm hem işlemci gücü olarak hem RAM gücü olarak daha önde ama 1.sistemin grafik birimi bir tık daha güçlü. Ayrıca bu GPU'lar oyun için pek iyi değil aklınızda bulunsun.

OpenGL kullanan oyunlarda Vega 8, DirectX kullanan oyunlarda MX230 daha iyi performans gösteriyor. İşlemci kısmında i5, Ryzen 5'e göre biraz daha iyi. Onun dışında hangisi ucuzsa onu satın al.

Hocam 2 numara işlemci ve RAM olarak iyi ama ne tür oyunlar oynayacaksınız bu GPU'lar sizi her oyunda memnun etmeyebilir.

Dostum genel olarak CS:GO tarzı e-spor oyunları fakat arada daha sistem gerektiren oyunlar oynamak da istiyorum.

Hocam o zaman gpu olarak GTX 1650 ve üstü olan modellere yönelin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…