AMD Ryzen 5500 alınır mı?

Bütçe
3000
2. ele yönel. Tabi iyi kovalaman lazım orjinali fiyatında satıyorlar ürünleri hele anakartla imkansız bulamazsın ucuza. Ben 950'ye A320 buldum direkt yapıştırdım. İşlemciyi ryzen 3 3300x alacağım ama sen 3600 veya 5500 alabilirsin. Eski parçaları satarsan bütçen artar, artsın diyorum çünkü senin ram DDR3 DDR4 ram alman lazım. Bu arada A320 yapıştırdım diyorum ama önermiyorum benim bütçem düşüktü sen B450 araştır.

Hocam attığım Ryzen 5600 işlemci bütçenize uygun indirim bitmeden alın derim. Ve arkadaşın attığı anakart mantıklı.
Hocam öncelikle benim için vakit ayırdığın icin teşekkür ederim benim toplam bütcem 3000 tl yani anakartla fln berbaer yani işlemciye 3000 tl veremem şuan da

Hocam arkadaş link attı anakart için o anakartı alacağım ve benim eski sistemimi kuzenime vereceğim kuzenimin sistemi yok onunla beraber lol valo cs gibi oyunları düşük ayarda da olsa oynarız diye vereceğim eğer dediğiniz gibi eski sistemi satsaydım şuan 5600 şüphesiz direk çekerdim

Dediğim gibi hocam, ikinci el anakart fiyatları sıfırla aynı. 1000 liraya bulduğum B450'lerin hepsinin bir yerinde arızası vardı. 950'ye A320 aldığıma hem şükür edecek hem de üzülecek haldeyim çünkü bu anakart asla bu fiyatı hak etmiyor 2. el olarak ama piyasada a320'ler yine 1500 olarak satılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…