E enskvnc Femtopat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #1 Merhaba AMD Ryzen 5 (5600G, 8600G). İslemcilerin içerisinde kac GB GPU olduğu hakkında bir bilgi göremedim. Bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim.
Merhaba AMD Ryzen 5 (5600G, 8600G). İslemcilerin içerisinde kac GB GPU olduğu hakkında bir bilgi göremedim. Bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.780 Çözümler 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 22 Haziran 2024 #2 enskvnc dedi: Merhaba AMD Ryzen 5 (5600G, 8600G). İslemcilerin içerisinde kac GB GPU olduğu hakkında bir bilgi göremedim. Bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sistem RAM'inden kullanır, 64GB Ram'in varsa o APU maksimum 32GB destekler.
enskvnc dedi: Merhaba AMD Ryzen 5 (5600G, 8600G). İslemcilerin içerisinde kac GB GPU olduğu hakkında bir bilgi göremedim. Bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sistem RAM'inden kullanır, 64GB Ram'in varsa o APU maksimum 32GB destekler.
E enskvnc Femtopat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #3 Mert Can Urcan dedi: Sistem RAM'inden kullanır, 64 GB RAM'in varsa o APU maksimum 32 GB destekler. Genişletmek için tıkla... 32 GB gpumu elde etmiş oluyorum? Mert Can Urcan dedi: Sistem RAM'inden kullanır, 64GB Ram'in varsa o APU maksimum 32GB destekler. Genişletmek için tıkla... Bazı sitelerde gördüm 2 gb gpuyu ekran karti olarak kullanabiliyormusum
Mert Can Urcan dedi: Sistem RAM'inden kullanır, 64 GB RAM'in varsa o APU maksimum 32 GB destekler. Genişletmek için tıkla... 32 GB gpumu elde etmiş oluyorum? Mert Can Urcan dedi: Sistem RAM'inden kullanır, 64GB Ram'in varsa o APU maksimum 32GB destekler. Genişletmek için tıkla... Bazı sitelerde gördüm 2 gb gpuyu ekran karti olarak kullanabiliyormusum
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.780 Çözümler 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 22 Haziran 2024 #4 enskvnc dedi: 32 GB gpumu elde etmiş oluyorum? Bazı sitelerde gördüm 2 gb gpuyu ekran karti olarak kullanabiliyormusum Genişletmek için tıkla... Evet 32 Gb RAM'e erişim sağlayan bir grafik işlemcin olur, 64GB sistem RAM'in varsa yarısını verebilirsin yani gerisi ilk okul 2 matematik. O kadar başka bir numarası gizlisi saklısı yok bu konunun.
enskvnc dedi: 32 GB gpumu elde etmiş oluyorum? Bazı sitelerde gördüm 2 gb gpuyu ekran karti olarak kullanabiliyormusum Genişletmek için tıkla... Evet 32 Gb RAM'e erişim sağlayan bir grafik işlemcin olur, 64GB sistem RAM'in varsa yarısını verebilirsin yani gerisi ilk okul 2 matematik. O kadar başka bir numarası gizlisi saklısı yok bu konunun.