painzer Femtopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #11 RedComandante dedi: GPU modelin ne ? Ben TUF kullanıyorum hangi oyun olursa olsun en yüksek ayarlarda 60 üstüne çıkmıyor. Değerlerin yine de iyi, anormallik yok. Genişletmek için tıkla... gigabyte 3060ti gaming oc Untex dedi: 5600X için çok normal 360mm sıvı soğutmada kışın 50'yi geçmiyor ama yazın 60'ı geçebiliyor. Kasanın yapısı da önemli burada. 360mmnin diğer güzelliği de sessiz bir soğutma olması. Genişletmek için tıkla... benim sogutma 240mm. kasa da corsair 4000x
RedComandante dedi: GPU modelin ne ? Ben TUF kullanıyorum hangi oyun olursa olsun en yüksek ayarlarda 60 üstüne çıkmıyor. Değerlerin yine de iyi, anormallik yok. Genişletmek için tıkla... gigabyte 3060ti gaming oc Untex dedi: 5600X için çok normal 360mm sıvı soğutmada kışın 50'yi geçmiyor ama yazın 60'ı geçebiliyor. Kasanın yapısı da önemli burada. 360mmnin diğer güzelliği de sessiz bir soğutma olması. Genişletmek için tıkla... benim sogutma 240mm. kasa da corsair 4000x
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #12 painzer dedi: gigabyte 3060ti gaming oc benim sogutma 240mm. kasa da corsair 4000x Genişletmek için tıkla... Sistemlerimiz benzer. Sıcaklıklarınız normal. İşlemcinize PBO ile curve ayarlarsanız sıcaklıklar biraz daha düşecektir. Bu arada merakımdan soruyorum ekran kartı Gaming OC Pro mu yoksa normal Gaming OC mi? Birde ekran kartı fanları kaç RPM de dönüyor?
painzer dedi: gigabyte 3060ti gaming oc benim sogutma 240mm. kasa da corsair 4000x Genişletmek için tıkla... Sistemlerimiz benzer. Sıcaklıklarınız normal. İşlemcinize PBO ile curve ayarlarsanız sıcaklıklar biraz daha düşecektir. Bu arada merakımdan soruyorum ekran kartı Gaming OC Pro mu yoksa normal Gaming OC mi? Birde ekran kartı fanları kaç RPM de dönüyor?