5600 al arada %3'lük fark var orayı da istersen OC ile kapat istersen kapatma.Şu an bilgisayarım da işlemci 5500 takılı 5600X alıp takmak istiyorum fakat sıvı soğutmaya gerek var mı veya kule tipi soğutmaya?
Katılıyorum. Aradaki fiyat farkına değmez.5600 al arada %3'lük fark var orayı da istersen OC ile kapat istersen kapatma.
Şu an bilgisayarım da işlemci 5500 takılı 5600X alıp takmak istiyorum fakat sıvı soğutmaya gerek var mı veya kule tipi soğutmaya?
5600X'in silikon farkı olma ihtimalinden ötürü yüksek OC potansiyeli olabilir, ki X işlemcilerin doğasında olan bir şey.5600 al arada %3'lük fark var orayı da istersen OC ile kapat istersen kapatma.
5600X ile sıvı soğutmaya yönelmeye gerek yok. 500-800 TL aralığında kaliteli bir hava soğutma iş görür.Hocam 5600X kullanacaksanız yerinizde olsam 240 mm sıvı soğutmalara falan yönelirdim.
Katılıyorum. Aradaki fiyat farkına değmez.
Hocam ben ileriye yönelik olması için dedim.5600X ile sıvı soğutmaya yönelmeye gerek yok. 500-800 TL aralığında kaliteli bir hava soğutma iş görür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.