İlk olarak varsa BIOS update edin. Sonrasında BIOS'a girip restore defaults yapın. INTEL SİSTEMLER İÇİN YAPILMASI GEREKEN BIOS AYARLARI: Fast Boot =Disabled Secure Boot = Disabled Serial/COM Port = Disabled Parallel Port = Disabled CSM = Disabled Thunderbolt = Disabled (Sadece kurulum...
İlk olarak varsa BIOS update edin. Sonrasında BIOS'a girip restore defaults yapın. INTEL SİSTEMLER İÇİN YAPILMASI GEREKEN BIOS AYARLARI: Fast Boot =Disabled Secure Boot = Disabled Serial/COM Port = Disabled Parallel Port = Disabled CSM = Disabled Thunderbolt = Disabled (Sadece kurulum...
macOS Sequoia'yi attığınız linkten indirdim BIOS ayarlarımı yaptım, harici diske imajı yazdırdım EFI'lerden Ryzen 7 5800X kullandığım için 'Ryzen 8 çekirdek' dosyasındaki EFI dosyasını yazdırdığım harici diskteki dosyalarla değiştirdim daha sonra BIOS'ta boot ettim daha sonra gelen siyah ekranda recovery kısmına tıklayıp bir süre bekledim fakat hiçbir şey olmadı bende PC'nin reset tuşuna bastım. Lütfen bana yardımcı olun 2 gündür uğraşıyorum ve bunu yapamadım.