AMD Ryzen 5800X ve RX 6900 XT sisteme hangi macOS sürümü uygundur?

ToucHSpeaR

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sisteme macOS sürümünü kurmam gerekiyor fakat hangi macOS sürümümü kullanmam gerektiğini anlayamadım.

Sistem bilgilerim şöyle;

Ekran Kartı: ASUS TUF Gaming Radeon RX 6900 XT
İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X
Anakart: MSI MAG B550M Mortar DDR4
RAM: Crucial Ballistix Max RGB 16 GB (2x8) 4000 MHz DDR4 CL18
PSU: MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold
SSD: Corsair 1TB Force MP600 Pro NVMe

macOS Sequoia'yi attığınız linkten indirdim BIOS ayarlarımı yaptım, harici diske imajı yazdırdım EFI'lerden Ryzen 7 5800X kullandığım için 'Ryzen 8 çekirdek' dosyasındaki EFI dosyasını yazdırdığım harici diskteki dosyalarla değiştirdim daha sonra BIOS'ta boot ettim daha sonra gelen siyah ekranda recovery kısmına tıklayıp bir süre bekledim fakat hiçbir şey olmadı bende PC'nin reset tuşuna bastım. Lütfen bana yardımcı olun 2 gündür uğraşıyorum ve bunu yapamadım.

Peki siyah ekran hangi aşamada oluyor ? Boot eder etmez mi yoksa bir süre yazılar aktıktan sonra mı ?
Bir süre yazılar aktıktan sonra.

Peki siyah ekran hangi aşamada oluyor ? Boot eder etmez mi yoksa bir süre yazılar aktıktan sonra mı ?
Uzaktan bilgisayarıma bağlanıp yardımcı olabilir misiniz, teknik destek ücreti verebilirim hiç mühim değil.

Son düzenleme:
Bir süre yazılar aktıktan sonra.

Uzaktan bilgisayarıma bağlanıp yardımcı olabilir misiniz, teknik destek ücreti verebilirim hiç mühim değil.
Ücretli desteğinim yok. Şimdi şu şekilde sorayım. Görüntüyü ne şekilde alıyorsunuz ? VGA mı veya dönüştürücü vs. kullanıyor musunuz ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı