AMD Ryzen 7 1700 İçin Anakart Tavsiyesi

Efe Mert Kaya

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben şahsen AMD'den daha büyük bir şeyler bekliyordum. Fakat FPS konusunda i7 6700k'dan bile daha geride olduğunu en kötü ihtimal denk olduğunu 7700k karşılaştırmalarına bakarak tahmini bir şekilde söyliyebilirim. Sonuca bakarsak render konusunda ciddi anlamda çok başarılı. Yani yayın yapan veya video çeken insanlar için çok iyi. Bende yayın ile uğraştığım için R7 1700 alma kararı aldım. Size sorum 3000 veya 2800 MHz'lik RAM takıcam. Bunun için 500 lira civarında alıncak. En iyi anakart sizce hangisi olur AM4 soket? Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlar da İ7 7700K daha iyi ama 1700 modeli de bu optimizasyon olarak oturmuş değil daha, tabii yine de İ7 7700K modeli geçemez oyunlar da öncelikle tek çekirdek isteyen oyunlar da. Saf işlemci gücü olarak 1700 modeli 7700K modelinden çok daha güçlü bir işlemci.

Asus B350M-A Prime 3200 Mhz(OC) AM4+ mATX

Bu yeterli olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı