R Rexx Hectopat Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 96 7 Eylül 2019 #1 Merhaba, Bugün fark ettim de AMD Ryzen 7 2700X işlemcilerin sağ alt köşesinde, bazılarında d bazılarında ise s harfi yazıyor bu ne anlama geliyor ?
Merhaba, Bugün fark ettim de AMD Ryzen 7 2700X işlemcilerin sağ alt köşesinde, bazılarında d bazılarında ise s harfi yazıyor bu ne anlama geliyor ?
Çözüm Heinz Guderian 18 Eylül 2019 Recep Baltaş dedi: Baktım, başka bir koddan bahsedilmekte. Genişletmek için tıkla... Bu konuda AMD firmasına mail attım. Cevabı ektedir. Umarım sorun çözülmüştür. @Rexx
Recep Baltaş dedi: Baktım, başka bir koddan bahsedilmekte. Genişletmek için tıkla... Bu konuda AMD firmasına mail attım. Cevabı ektedir. Umarım sorun çözülmüştür. @Rexx
Heinz Guderian Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2015 Mesajlar 1.926 Makaleler 4 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Eylül 2019 #11 Recep Baltaş dedi: Baktım, başka bir koddan bahsedilmekte. Genişletmek için tıkla... Bu konuda AMD firmasına mail attım. Cevabı ektedir. Umarım sorun çözülmüştür. @Rexx Artı 0 Eksi Çözüm
Recep Baltaş dedi: Baktım, başka bir koddan bahsedilmekte. Genişletmek için tıkla... Bu konuda AMD firmasına mail attım. Cevabı ektedir. Umarım sorun çözülmüştür. @Rexx
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 18 Eylül 2019 #12 Alt firmaya ait kodmuş. Büyük ihtimalle PCB'yi üreten firmaya ait olabilir... Artı 0 Eksi
KS KS R Rexx Hectopat Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 96 19 Eylül 2019 #13 Heinz Guderian dedi: Bu konuda AMD firmasına mail attım. Cevabı ektedir. Umarım sorun çözülmüştür. @Rexx Eki Görüntüle 439610 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Heinz Guderian dedi: Bu konuda AMD firmasına mail attım. Cevabı ektedir. Umarım sorun çözülmüştür. @Rexx Eki Görüntüle 439610 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.