Merhabalar ekran kartımı değiştirdim. Fakat daha önceden kurmuş olduğum imajı bulamıyorum. Kurmaya çalıştığım diğer bir OpenCore imajı da resimdeki hatayı veriyor ve ekran gidiyor. Ne yapmam gerekli bu hatada?
Önce burada 3-4 saniye takıldığını fark ettim:
Daha önceden kurduğunu söylemişsin. Sonrasında donanım değişikliği vs oldu mu? Genişletilmiş günlüklü olarak denediğinde aldığın hatanın görselini gönder.
Son olarak görüntüyü ne şekilde alıyorsun veya dönüştürücü vs var mı?
Görsel gönderin diye kaç defa söyleme gerekiyor? Diğer sorun yaşayan insanlar konuyu okuyunca daha rahat anlarlar. Diğer sorularımın cevabını'da verin. UEFI devrede olduğuna emin miyiz ve secure boot disabled olduğuna?
Görsel gönderin diye kaç defa söyleme gerekiyor? Diğer sorun yaşayan insanlar konuyu okuyunca daha rahat anlarlar. Diğer sorularımın cevabını'da verin. UEFI devrede olduğuna emin miyiz ve Secure Boot disabled olduğuna?
Evet hocam ayarların hepsi tam. Bu arada üzgünüm şu an o bilgisayar meşgul resmi en kısa zamanda atacağım. Direkt olarak Display Port ile bağlanıyorum.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Hocam merhaba birkaç kişisel sıkıntı sonrasında ancak bugün deneyebildim. MacOS'i ilk yüklerken hiç sıkıntı olmuyor fakat kurmaya gelince ekran elma logosunda gidip geliyor ve ekranın büyük bir bölümünü kaplayan beyaz bir kare geliyor ekrana. Sonra o da kayboluyor yine elma çıkıyor hemen sonra aşağıdaki yer geliyor.
www.mediafire.com
Ryzen 5 3600, RX580 8G sistemimde kullandığım Vanilla EFI'dir. Ekran kartın XT serisi ise config.plist'i ProperTree ile açıp Boot Args'a agdpmod=pikera eklemen gerek.