Çözüldü AMD Ryzen 7 2700X kurulumda takılma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

afavcu

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar ekran kartımı değiştirdim. Fakat daha önceden kurmuş olduğum imajı bulamıyorum. Kurmaya çalıştığım diğer bir OpenCore imajı da resimdeki hatayı veriyor ve ekran gidiyor. Ne yapmam gerekli bu hatada?
Önce burada 3-4 saniye takıldığını fark ettim:

Son düzenleme:
Çözüm
Yardımcı olduğunuz için teşekkürler. -wegnoegpu başlatma komutuyla birlikte sorunum çözüldü.

Ekran kartımı değiştirdim. Ama değiştirirken tekrar Windows yapmıştım. Verdiği hatanın logunu eklemiştim. macOS yüklenemiyor yazmıştı.

Evet hocam ayarların hepsi tam. Bu arada üzgünüm şu an o bilgisayar meşgul resmi en kısa zamanda atacağım. Direkt olarak Display Port ile bağlanıyorum.

Önceki denediğin imaj bu. Deneyin sorun olursa daha önce verdiğim kodu ekleyip baştan deneyin.
Denerken ilk APFS olarak biçimlendirin.

Tamam hocam en kısa zamanda deneyeceğim.
Tamam hocam en kısa zamanda deneyeceğim.

Hocam merhaba birkaç kişisel sıkıntı sonrasında ancak bugün deneyebildim. MacOS'i ilk yüklerken hiç sıkıntı olmuyor fakat kurmaya gelince ekran elma logosunda gidip geliyor ve ekranın büyük bir bölümünü kaplayan beyaz bir kare geliyor ekrana. Sonra o da kayboluyor yine elma çıkıyor hemen sonra aşağıdaki yer geliyor.

Son düzenleme:
Merhaba dostum. Bu EFI ile deneme şansın var mı?

Ryzen 5 3600, RX580 8G sistemimde kullandığım Vanilla EFI'dir. Ekran kartın XT serisi ise config.plist'i ProperTree ile açıp Boot Args'a agdpmod=pikera eklemen gerek.

Yardımcı olduğunuz için teşekkürler. -wegnoegpu başlatma komutuyla birlikte sorunum çözüldü.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…