Rin Hectopat Katılım 29 Eylül 2017 Mesajlar 367 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2018 #11 Merhaba @Jesse XX hocam, İstanbul içinde elden alabilme imkanımız var mıdır ?
Jesse XX Decapat Katılım 10 Kasım 2018 Mesajlar 156 Yer Ankara Daha fazla Meslek 3D Animatör 21 Aralık 2018 #12 Rin dedi: Merhaba @Jesse XX hocam, İstanbul içinde elden alabilme imkanımız var mıdır ? Genişletmek için tıkla... Ankarada oturuyorum, GET ile satabilirim isterseniz
Rin dedi: Merhaba @Jesse XX hocam, İstanbul içinde elden alabilme imkanımız var mıdır ? Genişletmek için tıkla... Ankarada oturuyorum, GET ile satabilirim isterseniz
Rin Hectopat Katılım 29 Eylül 2017 Mesajlar 367 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2018 #13 Jesse XX dedi: Ankarada oturuyorum, GET ile satabilirim isterseniz Genişletmek için tıkla... Elden olsaydı çok iyi olurdu hocam fakat GET gibi alış verişleri hiç yapmadığım için pek sıcak bakmıyorum hocam.
Jesse XX dedi: Ankarada oturuyorum, GET ile satabilirim isterseniz Genişletmek için tıkla... Elden olsaydı çok iyi olurdu hocam fakat GET gibi alış verişleri hiç yapmadığım için pek sıcak bakmıyorum hocam.
Jesse XX Decapat Katılım 10 Kasım 2018 Mesajlar 156 Yer Ankara Daha fazla Meslek 3D Animatör 23 Aralık 2018 #14 Rin dedi: Elden olsaydı çok iyi olurdu hocam fakat GET gibi alış verişleri hiç yapmadığım için pek sıcak bakmıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... GET ile zaten sorunların önüne geçmek için alışveriş yapıyor insanlar. Tabi ama sen bilirsin.
Rin dedi: Elden olsaydı çok iyi olurdu hocam fakat GET gibi alış verişleri hiç yapmadığım için pek sıcak bakmıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... GET ile zaten sorunların önüne geçmek için alışveriş yapıyor insanlar. Tabi ama sen bilirsin.
EADMR Decapat Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzman Memur 30 Aralık 2018 #15 Hocam fan duruyor mu?