AMD Ryzen 7 2700x ve Gigabyte B450 Aorus Pro RAM sorunu

CABBARRES

Hectopat
Merhabalar, geçen haftalar da mavi ekran sıkıntısı çekiyordum sizlerinde yardımı ile halletik. RAM'lerim bozukdu servise verdim değiştirdiler, G.Skill Sniper X 4x8 GB RAM kullanıyorum. Sorunum şu 3 tanesini takınca sistem çalışıyor ya da hepsini ayrı ayrı, tek tek denedim RAM'ler de sorun yok ama 4' nü birden takınca sistem açılmıyor sizce sorun neden olabilir.
Not: İşlemcim AMD Ryzen 7 2700x.
Güncel
Yardım lütfen
Merhabalar, geçen haftalar da mavi ekran sıkıntısı çekiyordum sizlerinde yardımı ile halletik. RAM'lerim bozukdu servise verdim değiştirdiler, G.Skill Sniper X 4x8 GB RAM kullanıyorum. Sorunum şu 3 tanesini takınca sistem çalışıyor ya da hepsini ayrı ayrı, tek tek denedim RAM'ler de sorun yok ama 4' nü birden takınca sistem açılmıyor sizce sorun neden olabilir.
Not: İşlemcim AMD Ryzen 7 2700x.
Güncel
Yardım lütfen
Lütfen yardım sorun sizce anakart da mı işlemcide mi

Son düzenleme:
Ayni anakart ile işlemciyi bende 1 ay önce ben herhangi bi problem yaşamiyorum belki ram beslemesinde problem olabilir ama zannetmiyorum işlemciyle alakali olcağini benimde 32 GB ram'im 3600 Mhz hizinda işlemcinin bozulmasi yada bozuk olmasi yüzde %1 ihtimalli en zor bozulan parçalardan bi tanesi işlemci

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı