Biliyorum Beta BIOS geldiğini dostum fakat elimde 3.Seri Ryzen olmadığı için daha kararlı Beta olmayan BIOS bekliyorum işlemci olmadığı için güncelememe kararı verdim.Beta BIOS yayınlandı zaten yüklemen gerekiyor işlemci takıp çalıştırmak için.
Biliyorum Beta BIOS geldiğini dostum fakat elimde 3.Seri Ryzen olmadığı için daha kararlı Beta olmayan BIOS bekliyorum işlemci olmadığı için güncelememe kararı verdim.Beta BIOS yayınlandı zaten yüklemen gerekiyor işlemci takıp çalıştırmak için.
Kararlı sürüm ne zaman çıkar bilmiyorum hemen alırım diye yapmıştım ancak daha almadım.Biliyorum Beta BIOS geldiğini dostum fakat elimde 3.Seri Ryzen olmadığı için daha kararlı Beta olmayan BIOS bekliyorum işlemci olmadığı için güncelememe kararı verdim.
Hangi ayarlarda oynadığınızı bilmiyorum ama R6 optimizasyon olarak çok iyi bir oyun GTX 1070 ve R5 1600 ile 160FPS sınırlayarak sabit kullanıyorum. (Düşük ayarlarda)3600x alıyorum. rusyadayım şuan fiyatlar işlemcide ekran kartında aynı sadece x570 gigabyte ana kart 300tl ucuz (1450tl Türkiye - 1150tl Rusya) tabi Rusyadan alınca garantisiz olacak. Rusyadan x570 almazsam Türkiyeden B450 almayı düşünüyorum aradaki farkla ekran kartım şuan 1070ti onu 5700xt ye çevirmek istiyorum. stabil 165fps almak istiyorum R6 da o yüzden.
Test sonuçları bize gösteriyor ki oyun ve günlük kullanımda 3600 üstü lüks fazladan yapılan ödemeler çöpe. Çünkü performans sonuçları bir birine oldukça yakın.
Bu olduğunu düşünmüyorum R6 CPU'yu etkin kullanıyor. Kendi işlemcimde de kullanım oranları %70 civarı sizin normal bence.şuan i7 6700k gtx1070ti ile medium gibi diyim karışık ayarda 140 180 geziyorum. ama işlemci %100 çalışıyor bir bug galiba.
3600x ve x570 msi anakart aldım 3bin tl. Kendi ana kartım z170 ve işlemci 6700k yi 2bin e sattım. 1070ti yı da satıp 5700xt alıcam kısmetseBu olduğunu düşünmüyorum R6 CPU'yu etkin kullanıyor. Kendi işlemcimde de kullanım oranları %70 civarı sizin normal bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.