AMD Ryzen 7 5700U sorun çıkarır mı?

Kaptan1987

Centipat
Daha fazla  
Alacağım laptop AMD Ryzen 7 5700U işlemcisini kullanıyor. AMD'nin çok fazla ısındığını bir şey kaldırmadıgı gibi şeyler duyuyorum. Sıkıntı çıkarır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel her laptop işlemcisi gibi ısındığı doğrudur. İşlemcinin kendisi genel olarak kronik aşırı ısınma sorununa sahip değil. Ancak buradaki ısınma konusundaki husus laptopun malzeme kalitesi.

Mesela bende R7 7730U işlemcili, sert plasik kasalı HP bir laptop var. Pildeyken genelde 80 dereceyi geçmiyor ama şarjdayken anlık bile olsa sıcaklığın 96 dereceye dayandığı oluyor. Kullanım amacına uygun bir cihaz tercih etmen yararına olur.

Tam olarak hangi modeli alacaksınız? 5700U iyi bir işlemcidir. Isınma durumu cihazın kasasına ve yük durumuna göre değişir.

Acer Aspire 3 A315-44P-r1dw almayı düşünüyorum aynı özellikleri sahip Lenovo vardı normalde onu alacaktım birisi bana bunu almamı tavsiye etti alacağım Lenovo i7 5. nesil di.

R7 5700U güç tüketimi ve ısınma konusunda gayet iyi bir işlemci, alacağınız modelin render-oyun testlerini kontrol edin internetten.

Teşekkürler hangi siteden yapabilirim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı