AMD Ryzen 7 5800X RX 6750 XT Sistem Nasıldır?

yades

Centipat
Daha fazla  

Kasa konusunda bir karar veremedim. Henüz bütçeyi soracak olursanız aslında bütçeyi aştım soğutucu yeterli olur mu sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart çok gereksiz, psu da öyle. 850 Watt yerine 750 gibi bir değer tercih edilebilir.

Net bir bütçe söylerseniz yardımcı olabilirim.

Anakart çok gereksiz, psu da öyle. 850 Watt yerine 750 gibi bir değer tercih edilebilir.

Net bir bütçe söylerseniz yardımcı olabilirim.
Merhaba, net bütçem 30 bin tl civarı. Daha sonradan sistemin bazı özelliklerini artırırım diye psu yu iyi kalite almak istedim.

Merhaba, net bütçem 30 bin tl civarı. Daha sonradan sistemin bazı özelliklerini artırırım diye psu yu iyi kalite almak istedim.
Hocam 30.000TL ye neler yapılır...

i5-13600k 5800x den kat ve kat güçlüdür. Sistem toplamaya çok zamanım yok malesef ama hazır sistemler önerebilirim.

Ayrıca bu bütçede rx 6800 ( 13.000TL civarı ) / i5-13600k ( 7000tl ) İkilisiyle bir sistem toplayabilirsiniz.

Hocam ben ilk defa kasa topluyorum o yüzden hiç bilgim yok. İnsanların yazdıklarıyla kendi baktıklarımla falan bir liste yaptım. Sizin attığınız sisteme bakıyorum. Teşekkürler.

Hocam ben ilk defa kasa topluyorum o yüzden hiç bilgim yok. İnsanların yazdıklarıyla kendi baktıklarımla falan bir liste yaptım. Sizin attığınız sisteme bakıyorum. Teşekkürler.
Anladım . Şuan hazır sistem almak biraz daha ekonomik ,sisteme bakabilirsiniz.

Ekran kartını 3080 seçip
Bütçe yeterse
Yetmezse bunu alın hocam

Fiyatini hiç hak etmeyen bir kart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…