AMD Ryzen 7 5800x3D ve RTX 4070 Ti'lı sistem kaç TL eder?

Ultimate020

Hectopat
Sistemim 1 yıllık. Hiçbir üründe sıkıntı yoktur. Kaç TL eder?

İşlemci: AMD Ryzen 7 5800x3D 3.4GHz 100 MB
Anakart: MSI MAG B550 Tomahawk AMD B550 soket AM4 DDR4 5100(OC) M.2
RAM: 16GBX2 DDR4 3600MHz t-Force Delta r TUF allıance.
Ekran kartı: MSI RTX 4070 Ti Gaming X Trio 12g 192 bit GDDR6X 12 GB.
SSD: Kioxia Exceria Pro lSE10Z002tg8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD.
Kasa: Cougar MX660 mesh RGB cgr-5bmsb-mesh-RGB-C gex 850W 80+ Gold temperli cam mesh USB 3.1 e-ATX mid-Tower Gaming
Sıvı soğutucu: MSI MAG CoreLiquid P360 360mm işlemci sıvı soğutucu.

Dosya Ekleri

• MSI_SnapShot.png
    192,4 KB · Görüntüleme: 17
İşlemcinin tek başına en aşağı 10.000 TL civarı piyasası var AM4'ün tepe işlemcisi olduğundan dolayı. Hatta biz 11K'dan sattık.

Fakat siz tek değil sistem satıyorsunuz bu yüzden sistemine işlemci alanlar değil komple sistem almak isteyenler size gelecek, ürüne verdikleri değer farklı yani kısacası.

Ayrı ayrı satsam nekadara satarim peki tahminen

Ayrı ayrı satsam nekadara satarim peki tahminen

Parça parça piyasasını araştırın tavsiyem budur, ama bence toplu sistem satış bir deneyin önce, satmazsa ayrı ayrı düşünürsünüz. Bu arada acil ihtiyacınız yoksa eğer ölücülere fazla yüz vermeyin benim size tavsiyem kolay satsın diye en ucuza koymayın en ucuza koyduğunuzda ölücüler geliyor bizzat işlemciyi satarken yaşadık bunu 9'a mırın kırın ediyorlardı bunun oluru 6 falan diyen vardı, 12k'ya çıkardım fiyatı sarı sayfanın ortalaması, ertesi hafta 11'den anlaştım birisiyle.

Hangi fiyata koyarsanız fark etmez gelen eleman her türlü indirim istiyor bunu aklınızdan çıkarmayın bizimkilerin indirim fetişi var bu yüzden ben istediğim fiyatın bir tık yukarısına koyuyorum her zaman indirim isteyene direk istediğim fiyatı veriyorum.

Bizim halkımız güzellikten dürüstlükten anlamıyor manipule etmek zorundasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…