İkinci el alma niyetim yok. Soruma cevap verebilir misiniz?
Teknosa'nın sitesinde magic teknoloji satıyor ondan kafam karışık baya. Vatanda da 16k satış fiyatı gözüküyor.
Hocam fiyat güzel ama teknosa'nin kendi sitesinde de üçkağıtçılık yapacağı yoktur sanırım. Eminim teknosa fiziksel magazasinda bunu daha pahalıya satıyordur.
Zaten öyle fakat dediğim gibi bu Teknosa üzerinden satılsa da satıcı Teknosa değil ayrı bir mağaza/firma. Garantisi Teknosa tarafından mı yoksa satıcı tarafından mı orasını bilemiyorum. Güvenmiyorsan bi 2-3.000TL daha verip gidip yetkili satıcıdan alacaksın. Magic mağazasından hiç ürün almadım deneyimim olmadığı için herhangi bir yorum yapmam yanlış olur.
@arda307 Hocam Teknosa'dan alacağım gibi de bir sorun çıkar mı? Magic teknoloji yerine direkt Teknosa kendisi satsa daha güvenli olurdu benim için.
İkinci el alma niyetim yok. Soruma cevap verebilir misiniz?
Teknosa'nın sitesinde magic teknoloji satıyor ondan kafam karışık bayağı. Vatan da da 16k satış fiyatı gözüküyor.
Tam da magic teknoloji ile hakem heyeti kararı ile verdiği parasını kurtaran birine sordunuz. Aynı firmadan anakart aldım, arızalı çıktı değişim yerine servis raporu istediler. Sonrasında da servis kullanıcı hatası diye rapor verip değişimi iptal etti. Tabii bu arada sıfır gönderdiğim anakart 2 yıl kullanılmış gibi elime ulaştı. Pinler yamulmuş, bazı kısımlarda derin çizikler ve en garibi SSD kapağının vidalarını sıkmadan yollamışlar kapak İstanbul'dan Çanakkale'ye tüm karta çarpa çarpa zarar vererek elime ulaştı. Sinir krizi geçirmelik. Bir daha magic firması mı yanına yanaşmam.
AMD Ryzen 7 7700X 4.5 GHz AM5 40 MB Cache 105 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Bu mağazadan alabilirsin. GarajOnline mağazası güvenilirdir, forumda veya herhangi bir yerde olumsuz yorum görmedim. Zaten satıcı puanı 10.0 hatta kendi web siteside mevcut.