Silitherin Femtopat Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #21 arda307 dedi: Bütçen varsa sıvı soğutma, bütçe yeterli değilse kule tipi al. Kule tipi yeterli olur ama bütçen varsa sıvı soğutma al. Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutucu önerin var mı? 240 mm mi alım daha üstü mü?
arda307 dedi: Bütçen varsa sıvı soğutma, bütçe yeterli değilse kule tipi al. Kule tipi yeterli olur ama bütçen varsa sıvı soğutma al. Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutucu önerin var mı? 240 mm mi alım daha üstü mü?
arda307 Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 993 Çözümler 4 8 Şubat 2025 #22 Benim pek bir bilgim yok soğutma hakkında, onun için ayrı konu açarsan daha iyi olur. Konuya kasa modelini yazmayı unutma.
Benim pek bir bilgim yok soğutma hakkında, onun için ayrı konu açarsan daha iyi olur. Konuya kasa modelini yazmayı unutma.
knoxi Centipat Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060Tİ Ryzen 7 7700x Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #23 Fiyatını çok güzel hak ediyor kullanıyorum. Silitherin dedi: Sıvı soğutucu önerin var mı? 240 mm mi alım daha üstü mü? Genişletmek için tıkla... DeepCool marka 240mm sıvı soğutucu kullanıyorum neredeyse yetmiyor soğutuyor ama fazlasını değil. Silitherin dedi: Sıvı soğutucu önerin var mı? 240 mm mi alım daha üstü mü? Genişletmek için tıkla... DeepCool marka 240mm sıvı soğutucu kullanıyorum neredeyse yetmiyor soğutuyor ama fazlasını değil.
Fiyatını çok güzel hak ediyor kullanıyorum. Silitherin dedi: Sıvı soğutucu önerin var mı? 240 mm mi alım daha üstü mü? Genişletmek için tıkla... DeepCool marka 240mm sıvı soğutucu kullanıyorum neredeyse yetmiyor soğutuyor ama fazlasını değil. Silitherin dedi: Sıvı soğutucu önerin var mı? 240 mm mi alım daha üstü mü? Genişletmek için tıkla... DeepCool marka 240mm sıvı soğutucu kullanıyorum neredeyse yetmiyor soğutuyor ama fazlasını değil.
H Hakan_By Femtopat Katılım 2 Eylül 2025 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #24 Silitherin dedi: @arda307 @Salvador17 İşlemci canavar ama sıvı soğutucu ile bile fazla ısınıyor diye yorumlar görüyorum. Bir yorumda boşta 60 derece görüyorum. 240 mm radyatörlü sıvı soğutucu da dahi 95 dereceyi görüyorum demiş. Genişletmek için tıkla... Konu açılalı baya olmuş ama bi ryzen 7 7700X kullanıcısı olarak onaylıyorum bu yorumu fazla ısınan bir işlemci maalesef
Silitherin dedi: @arda307 @Salvador17 İşlemci canavar ama sıvı soğutucu ile bile fazla ısınıyor diye yorumlar görüyorum. Bir yorumda boşta 60 derece görüyorum. 240 mm radyatörlü sıvı soğutucu da dahi 95 dereceyi görüyorum demiş. Genişletmek için tıkla... Konu açılalı baya olmuş ama bi ryzen 7 7700X kullanıcısı olarak onaylıyorum bu yorumu fazla ısınan bir işlemci maalesef