Evet hissetmeyeceğin seviyede ufak darboğazlar olur bunlar, gerçekten kafaya takılacak bir şey değil. Önümüzdeki yıllarda çıkacak oyunlar daha fazla grafik gücü isteyeceğinden zamanla darboğaz sorunu tamamen ortadan kalkar. Soğutucu olarak Phantom Spirit fazlasıyla yeterli olur.
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.
Bir de şunu eklemek istiyorum, DLSS 4 kullandığın zaman ekranda gördüğün karelerin 4'te 3'nü yapay zeka üreteceğinden işlemciye binen yük yine azalacak.
@Sleipnir son olarak benim jeton yeni düştü, 5080 kesinlikle tercih etme. 5. nesil kartların en alınabilir olanı 5070 Ti'dir. 80 modeliyle aynı belleğe sahip ve çok çok yakın performansta. Bir süre sonra 5080 Super gelir 24 GB belleğe sahip olur ve hatrı sayılır bir performans farkı yaratır düz 5080 aldığına çok pişman olursun.