Selamlar CS2 ve Warzone'a ağırlıklı bir sistem topluyorum. Yaklaşık 54K TL ye bir sistem topladım sizce nasıl? Bilen kişilerin önerilerini almak isterim.
Selamlar CS2 ve Warzone'a ağırlıklı bir sistem topluyorum. Yaklaşık 54K TL'ye bir sistem topladım sizce nasıl? Bilen kişilerin önerilerini almak isterim.
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Selamlar CS2 ve Warzone'a ağırlıklı bir sistem topluyorum. Yaklaşık 54K TL'ye bir sistem topladım sizce nasıl? Bilen kişilerin önerilerini almak isterim.
İşlemci tabanlı bir oyuna çok önem veriyorum. Bu bütçe ile sistemin uyumlu çalıştırabileceği en iyi işlemci sanırım 7800x3D oluyor. Ve sistemdeki 120mm bir sıvı soğutucu yeterli olur mu bilemiyorum. Diğer taraftan ekran kartı gücünden dolayı 3A oyunlarda bu sistem daha güçlü olacaktır GPU'dan dolayı lakin benim ihtiyacım daha çok işlemci odaklı bir sistem.