AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Sizce 5700x3d den geçilir mi? Hazır fiystı iyiyken alıp elimdeki sistemden yavaş yavaş kurtulayım diyorum ama yavaştan 1 2 yıla belki ddr6 çıkar beklesem mi diyorum kafam çok karıştı fiyst sanırım çok iyi
Sizce 5700x3Dden geçilir mi? Hazır fiystı iyiyken alıp elimdeki sistemden yavaş yavaş kurtulayım diyorum ama yavaştan 1 2 yıla belki DDR6 çıkar beklesem mi diyorum kafam çok karıştı fiyst sanırım çok iyi
DDR5 yeni çıktı yani 3 yıl bilemediniz 4.cü yılında çıkar DDR6 bellek sistemi ama DDR5 çıkarken. Sorunları beraberinde getirdi ondan dolayı geç çıkma ihtimali var AM5 geçme vaktidir şu an.
9800 ben hiçbir sorun yaşamadım. Isınma problemini olduğunu görmedim.
DDR5 yeni çıktı yani 3 yıl bilemediniz 4.cü yılında çıkar DDR6 bellek sistemi ama DDR5 çıkarken. Sorunları beraberinde getirdi ondan dolayı geç çıkma ihtimali var AM5 geçme vaktidir şu an.