Vallaha şunu diyeyim burası Türkiye bende düşmesini bekliyorum 9800x3D'nin geçen ay 19 bini gördü tekrardan yükseliş dalgasında 20 ila 21 yükseldi düşer mi çıkar mı bilemiyorum size kalmış bir şey.
9800x3D'nin olayı termal olarak daha iyi olması ve çarpan kilidinin açık olması. Hem daha soğuk çalışıyor hem de OC edilebiliyor. Tabii aradaki fiyat farkını da hesaba katmak lazım.
9800x3D'nin olayı termal olarak daha iyi olması ve çarpan kilidinin açık olması. Hem daha soğuk çalışıyor hem de OC edilebiliyor. Tabii aradaki fiyat farkını da hesaba katmak lazım.
Anladım hocam performans dışı böyle avantajları var diyorsunuz. O zaman şimdilik 5700x3d de kalıp bunun fiyatlarının bir umut düşmesini bekleyeyim çünkü sistemimden şimdi memnunken başıma iş çıkarmayayım.
Evet aradaki geçmiş zamandaki fiyat karşılaştırmasını yapacağım dediğim gibi burası Türkiye haberlerde yine dolaşıyor bu zamlar temmuz ayını bekliyeceğim eğer yine aynı fiyatta ise basıp alacağım işlemciyi tekrar.