Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap
Yapmak istediğim sistem bu.
Markalar satmıyor ki sistemi adam kendi toplamış, onun için bu kadar dengesiz olmuş.Çok pahalı. O kadar para verip de 4060 alınmaz. Satarken markalar ne düşünüyor acaba?
Yine güzel değil. Bu bütçede neden inatla 4060 Ti kullanıyorsunuz ki, rahatlıkla 4070 Super alınabilir. Ayrıca işlemci olarak da 9700X yerine 7800X3D alın.Sistemi biraz düzenledim böyle bir sistem sizce olur mu?
Sistemi biraz düzenledim böyle bir sistem sizce olur mu?
Markalar satmıyor ki sistemi adam kendi toplamış, onun için bu kadar dengesiz olmuş.
O kadar uğraştım ve fiyatına göre süper bir sistem sundum, arkadaş hala 4060 Ti almak konusunda ısrarcı birazToplamda yaklaşık 58600 TL tuttu topladığım sistem, bazı parçaları kafanıza göre ayarlayabilirsiniz, mesela 240'lık sıvı soğutma koydum bunun yerine belki kule soğutma olabilir. Ayrıca kasa veya psu da değiştirebilirsiniz tercihen, ama iyi modellerdir attıklarım. Parçalara gelecek olursak:
Öncelikle işlemci olarak AMD Ryzen 7 7800X3D kullandım:
![]()
AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 96MB AM5 TRAY İşlemci (Grafik Kart VAR, Fan YOK) - idefix
AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 96MB AM5 TRAY İşlemci (Grafik Kart VAR, Fan YOK) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemciler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Bu işlemciye eşlik edecek ekran kartı ise Galax RTX 4070 Super:
![]()
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bu sistemin RAM bellekleri ise şu şekilde Patriot 32GB ve 6000 MHz değerine sahip:
Bu parçaların hepsini bir arada tutacak Asus B650 anakartımız:
![]()
ASUS PRIME B650M-R 7200MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI mATX Anakart - Fiyatı, Yorumları
ASUS PRIME B650M-R 7200MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI mATX Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu sistemimizin depolama birimi olan Samsung 1TB NVMe SSD'miz ise bu:
![]()
Samsung 990 Evo MZ-V9E1T0BW 1 TB PCIe Gen 4.0 X4 NVMe M.2 2280 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Samsung 990 Evo MZ-V9E1T0BW 1 TB PCIe Gen 4.0 X4 NVMe M.2 2280 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bütün parçalarımıza güç sağlayacak olan NZXT 750W PSU'muz:
![]()
Nzxt C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750W 80+ Bronze Modüler Olmayan Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Nzxt C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750W 80+ Bronze Modüler Olmayan Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bu parçalara ev sahipliği yapacak olan Zoko Chiko ARGB kasamız:
![]()
Zoko Chiko 4x12 CM ARGB Fan Mesh Panel Temper Camlı Gaming Kasa Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Chiko 4x12 CM ARGB Fan Mesh Panel Temper Camlı Gaming Kasa en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Son olarak da böylesine güçlü bir işlemciyi soğutmak için hem görsel, hem de işlevsel olarak güçlü DeepCool LE50-MARRS sıvı soğutmamız:
O kadar uğraştım ve fiyatına göre süper bir sistem sundum, arkadaş hala 4060 Ti almak konusunda ısrarcı biraz![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.