AMD Ryzen 7800x3D Max Memory Speed nedir?

Keremstein

Megapat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim tam olarak nedir? Kendi sitesinde görseldeki gibi yazıyor. Yani ben 6000MHz RAM olsam maksimum 5200MHz mi kullanabilirim? Hiçbir şey anlamadım. RAM kanalında neden 2 yazıyor? Bilen varsa aydınlatabilir mi?

Planım da bu sistemi almak var.

O değerler çok önemli değil. RAM'i çalışması gereken değerde çalıştırma genelde overclock olarak geçiyor.
Konuyla alakasız ama onları nereden alıyorsunuz acaba?

Hocam çok marka takıntınız yoksa 7800x3D 12000 civarında bulunabiliyor. RAM'ler de 1000 TL daha ucuza aynı performansı veren Trident Z5 Corsair Vengeance vs. var.

Evet başka mağazalar da var. Ben orada liste yapıyorum sadece. Vengeance kısmına gelecek olursak. Dominator serisini koyma sebebim yenileri gelecek aklımda bulunsun diye koydum. Üst kısımları özelleştirilebiliyor. Almışkan en iyileri alayım diyorum. Çünkü şu anki sistemim 2015 yılından kalma. Ama artık ölüyor. 8 çekirdek FX-8350 AMD var. Kısa devre yaptım uzay montajta işlemcinin 4 çekirdeği gözükmüyor ayrıca RAM'in biriside gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…