AMD Ryzen 9 9950X işlemci için kule tipi soğutucu önerisi

@Abstrack99 @CharlieStone Teşekkür ederim Arctic lf3 420mm aldım, kasayı da North XL ile değiştirdim. Pc kendine geldi. Yükte 70 dereceyi geçmiyor işlemci boşta 40 - 50 derecelerde. Mükemmel çalışıyor. Montajı zor oldu ama biraz.

MSI Coreliquid P360mm vardı önceden artık soğutucu mu bozuldu ömrü mü tükendi bilmiyorum 95 - 97 derecelerde geziyordu. Hatta PC şak diye kapanıyordu ani yükte.

Rica ederim. Hayırlı olsun.

Arkadaşlar, günlük kullanım için 9950X e uygun hava soğutucu arıyorum, aşağıdaki ürünlerden hangisi işimi görür. 1.sıradaki ürün ağırlığı fazla anakartta yamulma eğilme yapar mı uzun vade de.

1. Cooler Master Hyper 622 Halo White ARGB 120 mm
2. DeepCool GAMMAXX AG400 ARGB LED 120 mm
3. DeepCool AK400 Digital 120 mm

Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C veya DeepCool AK620 öneriyorum.
Üçü arasından ise; Cooler Master Hyper 622 Halo White ARGB 120 mm öneririm

Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C veya DeepCool AK620 öneriyorum.
Üçü arasından ise; Cooler Master Hyper 622 Halo White ARGB 120 mm öneririm
Cevap için teşekkür ederim.
peki,
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 İşlemci Soğutucu
iyi olur mu.
Cooler Master Hyper 622 Halo White ARGB 120 mm
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C
ile karşılaştırırsak. daha iyi ve uygun gibi duruyor. fiyat farkı çok ikisinin arasında.

Oyun oynanmayan. gündelik kullanım için toplanan bir sistem olacak.

Buradaki üç soğutucuda olur

Hocam selamlar, bende pc topluyorum, kasa ile soğutucu kaldı. Bende de 9950X var ve 3D modelleme için kullanılacak. İşlemciyi bende bayağı bir yoracağım gibi duruyor.

Soğutucu ve kasa konusunda benzer ikilemi yaşıyorum. Bende North XL ile NZXT H7 Flow arasında kaldım. North XL ile ALF 420mm nasıl montajını yaptınız? Bu konuda bilgi verebilir misiniz? Kasanın önünemi üstünemi? Bildiğim kadarıyla o kasa sadece öne 420 destekliyor. Reddit'de bazı kişiler radyatörün öne takılmasını önermiyordu. Bu konuda sorun yaşadınız mı?

Merhaba. 3 aydır sistem toplayacağım araştırıyorum sizin baktığınız kasaların üstte 420mm desteği yok. Önde var sadece.
North XL: Üstte 420mm desteği yok
NZXT H7 Flow: Üstte 420mm desteği yok

Benim kendime baktığım 2 kasa arasında kaldım. Bunları tavsiye ederim fiyat olarak.
Lian Li Lancool II'i: Üst ve önde 420mm destek var.
DeepCool Morpheus: Üstte, önde, altta her yerde 420mm destek var. Fan çeşitliliğide güzel.
Bu iki kasa arasında kaldım. Bende. Araştırıyorum. Bütçeme göre birini alacağım. Daha iyileri var ama 10K gözden çıkarmak gerekiyor.

Cevabınız için teşekkürler.

Lian Li Lancool 2 için 420mm desteğini ben göremedim, acaba benmi gözden kaçırdım? Bu kasa ile 420mm kullanan varmı ?

Deepcool Morpheus modeli n11, hepsiburada gibi yerlerde var görünüyor. Güvenilir olurmu emin olamadım. Güvenilir pc mağazalarında görünmüyor ya da ben bulamadım.

Lian Li Lancool 3 demek istedim otomatik düzeltmeye takılmış.
Deepcool Morpheus internetten alıp almamak size kalmış bir şey. günilirlik eşiğinize uymuyorsa bilemeyecem. artık market alışverişini bile insanlar internetten yapar hale geldi. lakin herkez aynı değil işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…