KRYPTON1X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 1.326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #1 Merhaba arkadaşlar AMD tarafından yeni işlemci veya ara işlemci gelecek mi?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #2 Gelmese de olur. Sırf İntel'le dalga geçmek için çıkartmazsa yeridir.
Uwuweweuwuewew Osas Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 1.940 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 3500 işlemci rx580 ekran kartı asrock a320m hdvr4 anakart highpower 500w psu Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #3 KRYPTON1X dedi: Merhaba arkadaşlar AMD tarafından yeni işlemci veya ara işlemci gelecek mi? Genişletmek için tıkla... AMD AM4 soketini 2020'ye kadar destek verceklerini söylemişlerdi ama bu soket değiştirmeme olayı yüzünden yüksek satışlar alıyor AM4'e 6.nesil gelebilir.
KRYPTON1X dedi: Merhaba arkadaşlar AMD tarafından yeni işlemci veya ara işlemci gelecek mi? Genişletmek için tıkla... AMD AM4 soketini 2020'ye kadar destek verceklerini söylemişlerdi ama bu soket değiştirmeme olayı yüzünden yüksek satışlar alıyor AM4'e 6.nesil gelebilir.
abdulo75 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 31 Mart 2021 #4 KRYPTON1X dedi: Merhaba arkadaşlar AMD tarafından yeni işlemci veya ara işlemci gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Düşük ihtimal 5000 serisi XT işlemciler gelir onun dışında direkt Am5'e geçerler diye düşünüyorum.
KRYPTON1X dedi: Merhaba arkadaşlar AMD tarafından yeni işlemci veya ara işlemci gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Düşük ihtimal 5000 serisi XT işlemciler gelir onun dışında direkt Am5'e geçerler diye düşünüyorum.
KRYPTON1X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 1.326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #5 abdulo75 dedi: Düşük ihtimal 5000 serisi XT işlemciler gelir onun dışında direkt AM5'e geçerler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... AM5 soket drr5 kullanılacak değil mi hocam.
abdulo75 dedi: Düşük ihtimal 5000 serisi XT işlemciler gelir onun dışında direkt AM5'e geçerler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... AM5 soket drr5 kullanılacak değil mi hocam.
abdulo75 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 31 Mart 2021 #6 KRYPTON1X dedi: AM5 soket drr5 kullanılacak değil mi hocam. Genişletmek için tıkla... Net bir bilgi yok bunun hakkında ama ben DDR5 olabilir diye düşünüyorum.
KRYPTON1X dedi: AM5 soket drr5 kullanılacak değil mi hocam. Genişletmek için tıkla... Net bir bilgi yok bunun hakkında ama ben DDR5 olabilir diye düşünüyorum.
Uwuweweuwuewew Osas Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 1.940 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 3500 işlemci rx580 ekran kartı asrock a320m hdvr4 anakart highpower 500w psu Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #7 abdulo75 dedi: Net bir bilgi yok bunun hakkında ama ben DDR5 olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Benim üzüldüğüm binlerce kişi DDR4 kullanıyor ama DDR5 gelince artık 'eski' soket bir RAM olacak.
abdulo75 dedi: Net bir bilgi yok bunun hakkında ama ben DDR5 olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Benim üzüldüğüm binlerce kişi DDR4 kullanıyor ama DDR5 gelince artık 'eski' soket bir RAM olacak.
abdulo75 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 31 Mart 2021 #8 Uwuweweuwuewew Osas dedi: Benim üzüldüğüm binlerce kişi DDR4 kullanıyor ama DDR5 gelince artık 'eski' soket bir RAM olacak. Genişletmek için tıkla... Hocam net bir açıklama yok sadece benim fikrim.
Uwuweweuwuewew Osas dedi: Benim üzüldüğüm binlerce kişi DDR4 kullanıyor ama DDR5 gelince artık 'eski' soket bir RAM olacak. Genişletmek için tıkla... Hocam net bir açıklama yok sadece benim fikrim.
KRYPTON1X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 1.326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #9 Şöyle bir durum var bende sistem toplama aşamasındayım ağustos ayında bitmiş olacak tabii ekran kartı fıyatları düşer ise biraz kararsız kaldım. Uwuweweuwuewew Osas dedi: Benim üzüldüğüm binlerce kişi DDR4 kullanıyor ama DDR5 gelince artık 'eski' soket bir RAM olacak. Genişletmek için tıkla... Peki şu an yüksek bütçeli sistem toplamak mantıklı mı? Son düzenleme: 31 Mart 2021
Şöyle bir durum var bende sistem toplama aşamasındayım ağustos ayında bitmiş olacak tabii ekran kartı fıyatları düşer ise biraz kararsız kaldım. Uwuweweuwuewew Osas dedi: Benim üzüldüğüm binlerce kişi DDR4 kullanıyor ama DDR5 gelince artık 'eski' soket bir RAM olacak. Genişletmek için tıkla... Peki şu an yüksek bütçeli sistem toplamak mantıklı mı?
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 27 Nisan 2021 #10 KRYPTON1X dedi: Peki şu an yüksek bütçeli sistem toplamak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Şahsen değil. Uwuweweuwuewew Osas dedi: Benim üzüldüğüm binlerce kişi DDR4 kullanıyor ama DDR5 gelince artık 'eski' soket bir RAM olacak. Genişletmek için tıkla... Binlerce? Milyarlarca demek istediniz sanırsam.
KRYPTON1X dedi: Peki şu an yüksek bütçeli sistem toplamak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Şahsen değil. Uwuweweuwuewew Osas dedi: Benim üzüldüğüm binlerce kişi DDR4 kullanıyor ama DDR5 gelince artık 'eski' soket bir RAM olacak. Genişletmek için tıkla... Binlerce? Milyarlarca demek istediniz sanırsam.