Pc_ DeLiSi Decapat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #1 Merhaba chıpseti güncelledim ve güç planına gidince sadece Ryzen balanced seçeneği var Ryzen High performance yok yeniden kurulum yaptım yine aynı durum. İşlemcim: Ryzen 7 2700. Anakart: ASUS Prime A320M-F
Merhaba chıpseti güncelledim ve güç planına gidince sadece Ryzen balanced seçeneği var Ryzen High performance yok yeniden kurulum yaptım yine aynı durum. İşlemcim: Ryzen 7 2700. Anakart: ASUS Prime A320M-F
Quarinal Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 529 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2021 #2 Böyle bir seçenek olması gerektiğine emin misiniz? Benimki de güncel ve bende de sadece balanced var çünkü. Artı 0 Eksi
Böyle bir seçenek olması gerektiğine emin misiniz? Benimki de güncel ve bende de sadece balanced var çünkü.
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #3 Balanced daha iyidir. Daha fazla ısınmaya gerek yok. Boşta neden daha hızlı çalışsın? Artı 0 Eksi
KS KS Pc_ DeLiSi Decapat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #4 Quarinal dedi: Böyle bir seçenek olması gerektiğine emin misiniz? Benimki de güncel ve bende de sadece balanced var çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet eminim çoğu kişide görüm. Yang Mills dedi: Balanced daha iyidir. Daha fazla ısınmaya gerek yok. Boşta neden daha hızlı çalışsın? Genişletmek için tıkla... Boşta hızlı çalışması evet saçma ama oyun odaklı olarak aynı performansı sunuyor mu? Artı 0 Eksi
Quarinal dedi: Böyle bir seçenek olması gerektiğine emin misiniz? Benimki de güncel ve bende de sadece balanced var çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet eminim çoğu kişide görüm. Yang Mills dedi: Balanced daha iyidir. Daha fazla ısınmaya gerek yok. Boşta neden daha hızlı çalışsın? Genişletmek için tıkla... Boşta hızlı çalışması evet saçma ama oyun odaklı olarak aynı performansı sunuyor mu?
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #5 Pc_ DeLiSi dedi: Evet eminim çoğu kişide görüm. Genişletmek için tıkla... Dostum o seçenek boşta işlemcinin daha hızlı çalışmasını sağlıyor. Islemcin boşta neden ısınsın? Artı 0 Eksi
Pc_ DeLiSi dedi: Evet eminim çoğu kişide görüm. Genişletmek için tıkla... Dostum o seçenek boşta işlemcinin daha hızlı çalışmasını sağlıyor. Islemcin boşta neden ısınsın?
expectivess Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Avukat 19 Nisan 2021 #6 AMD chipset güncellemesi yapın seçenekler gelecektir. Artı 0 Eksi
KS KS Pc_ DeLiSi Decapat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #7 expectivess dedi: AMD chipset güncellemesi yapın seçenekler gelecektir. Genişletmek için tıkla... Yaptım. Artı 0 Eksi
expectivess dedi: AMD chipset güncellemesi yapın seçenekler gelecektir. Genişletmek için tıkla... Yaptım.
Kerem Keller Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 619 Çözümler 1 Yer Ankara 19 Nisan 2021 #8 Güncellemeyi nasıl yapabilirim? Artı 0 Eksi
KS KS Pc_ DeLiSi Decapat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #9 Yang Mills dedi: Dostum o seçenek boşta işlemcinin daha hızlı çalışmasını sağlıyor. Islemcin boşta neden ısınsın? Genişletmek için tıkla... Sıcaklık problemim yok oyundaki performansı balanced ile aynıysa balancedde kalabilirim. Kerem Keller dedi: Güncellemeyi nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... AMD Support sitesinden. Artı 0 Eksi
Yang Mills dedi: Dostum o seçenek boşta işlemcinin daha hızlı çalışmasını sağlıyor. Islemcin boşta neden ısınsın? Genişletmek için tıkla... Sıcaklık problemim yok oyundaki performansı balanced ile aynıysa balancedde kalabilirim. Kerem Keller dedi: Güncellemeyi nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... AMD Support sitesinden.
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #10 Pc_ DeLiSi dedi: Sıcaklık problemim yok oyundaki performansı balanced ile aynıysa balancedde kalabilirim. AMD Support sitesinden. Genişletmek için tıkla... Aynı diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Pc_ DeLiSi dedi: Sıcaklık problemim yok oyundaki performansı balanced ile aynıysa balancedde kalabilirim. AMD Support sitesinden. Genişletmek için tıkla... Aynı diye biliyorum.