M mdc05 Decapat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #1 İkisi arasında kararsız kaldım. Hangisi benim işime daha çok yarar? AMD Ryzen High performance mı yoksa nihai performans mı?
İkisi arasında kararsız kaldım. Hangisi benim işime daha çok yarar? AMD Ryzen High performance mı yoksa nihai performans mı?
Ucsktr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 1.013 Makaleler 1 Çözümler 2 3 Şubat 2021 #2 Ben sahsen ikisini de kullanmiyorum. Kendim guc plani olusturdum ve daha verimli calisiyor. Nasil yaptim? (Quick CPU Not: Bu bir reklam degildir.)
Ben sahsen ikisini de kullanmiyorum. Kendim guc plani olusturdum ve daha verimli calisiyor. Nasil yaptim? (Quick CPU Not: Bu bir reklam degildir.)
Young Doomer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.049 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #3 Ucsktr dedi: Ben sahsen ikisini de kullanmiyorum. Kendim guc plani olusturdum ve daha verimli calisiyor. Nasıl yaptim? (quick CPU not: Bu bir reklam degildir.) Genişletmek için tıkla... Quick CPU ile daha fazla PC zorlanıyor diye biliyorum ısı sorunları çıkarıyormuş.
Ucsktr dedi: Ben sahsen ikisini de kullanmiyorum. Kendim guc plani olusturdum ve daha verimli calisiyor. Nasıl yaptim? (quick CPU not: Bu bir reklam degildir.) Genişletmek için tıkla... Quick CPU ile daha fazla PC zorlanıyor diye biliyorum ısı sorunları çıkarıyormuş.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.597 Makaleler 4 Çözümler 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #4 Nihai performans bence.
Ucsktr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 1.013 Makaleler 1 Çözümler 2 3 Şubat 2021 #5 Young Doomer dedi: Quick CPU ile daha fazla PC zorlanıyor diye biliyorum ısı sorunları çıkarıyormuş. Genişletmek için tıkla... Dogrudur hocam secilen programa gore degisir.
Young Doomer dedi: Quick CPU ile daha fazla PC zorlanıyor diye biliyorum ısı sorunları çıkarıyormuş. Genişletmek için tıkla... Dogrudur hocam secilen programa gore degisir.