AMD Ryzen Master açılmıyor

RAM'ler farklı gözüküyor anlamadığım şekilde. Bunu teknik olarak bu işleri bilen hocamı etiketleyerek görmesini sağlıyım. Net bilgi versin sana.

@the Prodigy hocam RAM ile alakalı marka ve modellerde kit olarak alınmasına rağmen çok farklı gözüküyorlar. Net bilgi verebilirseniz memnun oluruz.

Böyle bir hatayı İtopya nasıl yapar ya.

Hocam BIOS'da RAM ayarı var mı EXPO profil gibi. 1 RAM'de gözükmüyor. Belki kapalı diyecem ama

Fotoğraf var mı RAM'lerin varsa sana zahmet atarmısın

Son düzenleme:

Hocam EXPO 1 ve 2 var ama diğerini açamıyorum bile muhtemelen RAM'lerin biri doğru diğeri yanlış olduğu için ayrıca dün bu RAM'leri 6000MHz yapmaya çalıştığımda işkence çektim bir türlü olmadı dedim Allah Allah sorun nedir falan inanmazsın 2 RAM'inde görüntüsü şekli şemali birebir aynı ztaen 6000 bile olmadı gördüğün üzere mağduruz.

Eğerki olmadıysa sorun var demekki iletişime geçin bir an evvel sorunu çözsünler. Çektiğiniz sıkıntı bundan sebep de olabilir. Keşke olmasaydı. Şu işlerler uğraşmak en büyük sıkıntı.

Hocam telefondan atmaya çalışıyorum fakat dosya boyutu fazla olduğu için yüklenmiyor ama ürünün webden görüntüsü alıp atabilirim birebir aynı çok şaşırdım bende hatta direkt link vereyim bunu aldım 3800TL'ye 300TL de bir daha indirime girmiş çok moralim bozuk bakalım İtopya'ya yazdım nasıl bir çevap verecekler GOODRAM 32GB (2x16GB) IRDM BLACK V 6000MHz CL30 DDR5 Siyah Dual Kit Ram | ITOPYA

Sıkıştırıp yollayabilirsin. Soğutma blokları tamamen aynı ise durum biraz ilginç. Klevv tamamen ayrı bir firma GoodRam'den. Tabii ortak üretim gibi bir durum varsa fabrikada belleğe yanlış bilgiler yüklenmiş olabilir.

Olabilir hocam emin değilim bende İtopya'ya ulaşacağım RAM'leri değiştirmemek için bir bahane bulamazlar sonuçta sağ olun yardımcı oldunuz MSI Center'a girmesem fark etmezdim herhalde Faruk dostum da CPU-Z kurdurdu tam anlamış olduk hatalı olduğunu garip olaylar cidden.

Dosya Ekleri

• 1000001077.jpg
    142,6 KB · Görüntüleme: 22
İnşaAllah uğraştırmadan sorunu çözerler. Bu gibi şeylerle uğraşmak çok moral bozucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…